Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΣτη χρηματιστηριακή αγορά Plus του Λονδίνου η Premier Destinations

Στη χρηματιστηριακή αγορά Plus του Λονδίνου η Premier Destinations

Ξεκίνησε η διαδικασία ένταξης της Premier Destinations International στη χρηματιστηριακή αγορά Plus του Λονδίνου. Είναι η πρώτη ελληνική τουριστική εταιρία που προκρίνεται στη διαδικασία αυτή, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετικήπορεία ανάπτυξής της […]

Ξεκίνησε η διαδικασία ένταξης της Premier Destinations International στη χρηματιστηριακή αγορά Plus του Λονδίνου. Είναι η πρώτη ελληνική τουριστική εταιρία που προκρίνεται στη διαδικασία αυτή, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική<...>πορεία ανάπτυξής της στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων, αλλά και την επιχειρηματική της επέκταση στην Αγγλία.

Η εταιρία που ανέλαβε την προετοιμασία και κατάθεση του φακέλου για την είσοδο της Premier Destinations στην αγορά Plus του Λονδίνου είναι η Axiom Capital Ltd, πολυεθνική εταιρία παροχής οικονομικών συμβουλών σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, με επικεφαλής τους David Sinclair και Γιώργο Παναγιώτου.

Στο πλαίσιο της εξέλιξης αυτής, η Premier Destinations International, μαζί με άλλες οχτώ ελληνικές εταιρίες, συμμετείχαν στο μεγάλο road show “Growth Europe Event 2008” στο Λονδίνο, όπου και εκδηλώθηκε το αντίστοιχο ενδιαφέρον για την εταιρία από διεθνείς επενδυτές.

Κατά την παρουσίαση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Κυριακόπουλος, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της εταιρίας, στα οικονομικά αποτελέσματα του 2007 και στα αντίστοιχα του πρώτου εξαμήνου του 2008, τα οποία ξεπέρασαν τα προβλεπόμενα, καθώς και στο επενδυτικό και στρατηγικό σχέδιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024