Τελευταία νέα

Συνεργασία Travel Plan και InterΑrgo

Ως επιλεγμένο συνεργάτη χαρακτηρίζει το InterArgo, το Travel Plan μετά την προσθήκη του πρώτου στο εμπορικό δίκτυο του Travel Plan. Το InterArgo θα εξυπηρετεί με τα ταξίδια του Travel Plan […]

Ως επιλεγμένο συνεργάτη χαρακτηρίζει το InterArgo<.>, το Travel Plan μετά την προσθήκη<...> του πρώτου στο εμπορικό δίκτυο του Travel Plan. Το InterArgo θα εξυπηρετεί με τα ταξίδια του Travel Plan τους κατοίκους των περιοχών Αμπελοκήπων, Παγκρατίου, Ιλισίων, Βύρωνος και της ευρύτερης περιοχής.

To InterArgo Travel, μέλος του ομίλου InterArgo Group, μέσα από ένα διεθνές δίκτυο γραφείων σε όλο τον κόσμο, προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Τέλος, η κίνηση αυτή εντάσσεται στην στρατηγική εμπορικής ανάπτυξης των δύο εταιριών Eurostar S.A./Travel Plan και InterArgo Travel με στόχο την εξασφάλιση αρκετών σημείων πώλησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024