Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet ξεκινά το νέο της δρομολόγιο από το Gatwick του Λονδίνου προς Κεφαλονιά
Η Κεφαλονιά είναι το δέκατο νέο δρομολόγιο της εταιρείας από Gatwick μέσα στο 2011

Η easyJet ξεκινά το νέο της δρομολόγιο από το Gatwick του Λονδίνου προς Κεφαλονιά

Τα νέα δρομολόγια από Gatwick προς Κεφαλονιά θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 28 Απριλίου 2012 έως και στο τέλος Οκτωβρίου του 2012.

Η easyJet επιβεβαίωσε χθες την προσθήκη μιας νέας υπηρεσίας από το αεροδρόμιο Gatwick προς την Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των προορισμών που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο να φτάσει τους 93.

Τα εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσουν να πωλούνται από 20 Οκτωβρίου 2011. Τα νέα δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα θα ξεκινήσουν στις 28 Απριλίου 2012 και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Οκτωβρίου του 2012, προσφέροντας στους επιβάτες από το Gatwick ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε προορισμούς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: “Το νέο δρομολόγιό μας από το Gatwick προς την Κεφαλονιά προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες που αναζητούν μια εύκολη και προσιτή ηλιόλουστη απόδραση την επόμενη χρονιά. Η Ελλάδα είναι παραδοσιακά αγαπημένος προορισμός  και η Κεφαλονιά σίγουρα ένας από τους πλέον δημοφιλείς της Μεσογείου.

Η συνεχής επέκταση της λειτουργίας μας στο Gatwick και το γεγονός ότι είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του αεροδρομίου, αντανακλά τη δέσμευση της easyJet να παρέχει στους ταξιδιώτες της συγκεκριμένης περιοχής την καλύτερη επιλογή προορισμών με τις χαμηλότερες τιμές”.

Η Κεφαλονιά είναι το δέκατο νέο δρομολόγιο που προθέτει η εταιρεία από το Gatwick του Λονδίνου μέσα στο 2011. Οι λοιποί προορισμοί είναι τα: Αμμάν, Κατάνια, Φουερτεβεντούρα, Σεβίλλη, Σμύρνη, Μπολόνια, Βερόνα, Ζάγκρεμπ και Αμπερντίν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024