Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑκόμη μια συνεργασία για την Amadeus

Ακόμη μια συνεργασία για την Amadeus

Μια ακόμη συνεργασία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία. Η αεροπορική εταιρία Austrian Airlines υιοθέτησε τις διαδικτυακές της υπηρεσίες, οι οποίεςπροσφέρουν […]

Μια ακόμη συνεργασία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία. Η αεροπορική εταιρία Austrian Airlines υιοθέτησε τις διαδικτυακές της υπηρεσίες, οι οποίες<...>προσφέρουν online πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών της Amadeus. Με την χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της Amadeus, η Austrian Airlines θα αναβαθμίσει τις εφαρμογές συστημάτων κρατήσεων που διαθέτει χωρίς διακοπή της εξυπηρέτησης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κασάπης, διευθυντής των Interactive πωλήσεων της Austrian Airlines σχολίασε: “Έχουμε δεσμευτεί στο να παραμένουμε ένα βήμα μπροστά σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά. Υιοθετήσαμε την λύση Web Services της Amadeus λόγω της ανάγκης μας για συνεχή προσαρμογή και αναβάθμιση σε νέα δεδομένα. Το επόμενο βήμα είναι η πλήρη εκμετάλλευση του Web 2.0 και άλλων πρωτοποριακών λύσεων”.

Υιοθετώντας την προσέγγιση της service-oriented αρχιτεκτονικής (SOA), πρακτικά σημαίνει ότι η Austrian Airlines θα έχει ένα μόνο ασφαλές σημείο πρόσβασης για την σύνδεσή της στο περιεχόμενο της Amadeus χωρίς καμία επέμβαση στα υπάρχοντα συστήματα. Επιπρόσθετα, η αντικατάσταση παλαιότερων εφαρμογών γίνεται απλούστερη και ευκολότερη, δίνοντας στην αεροπορική εταιρία πλήρη ευελιξία και ελευθερία για να μπορέσει να επωφεληθεί την διαθέσιμη τεχνολογία.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Austrian Airlines επέλεξε τη λύση Web Services της Amadeus, που θα της επιτρέψει να επωφεληθεί από τις εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας με ασφάλεια και αξιοπιστία, προσαρμόζοντας τα υπάρχοντα συστήματα κρατήσεων, απελευθερώνοντάς τους ταυτόχρονα από τους περιορισμούς των υπαρχόντων συστημάτων και τεχνολογίας. Με την παροχή συστημάτων που βασίζονται στο διαδίκτυο, δίνεται η δυνατότητα στην εταιρία να υιοθετήσει τις λύσεις που επιθυμεί όταν το ζητήσει” είπε ο κ. Claude Demeestere, Διευθυντής του τομέα product management της Amadeus.

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της Amadeus βασίζονται σε ανοιχτά πρότυπα και είναι συμβατά με το Web 2.0.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024