Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileGalileo Hellas SA: Πρωτοποριακό εργαλείο διαχείρισης στο Internet

Galileo Hellas SA: Πρωτοποριακό εργαλείο διαχείρισης στο Internet

H Galileo Hellas SA πρόσφατα παρουσίασε την διαδικτυακή λύση Agency Private Fares, η οποία επιτρέπει στα ταξιδιωτικά γραφεία να καταχωρήσουν τις ειδικά συμφωνημένες τιμές που έχουν με τις αεροπορικές εταιρίες […]

H Galileo Hellas SA πρόσφατα παρουσίασε την διαδικτυακή λύση Agency Private Fares, η οποία επιτρέπει στα ταξιδιωτικά γραφεία να<...> καταχωρήσουν τις ειδικά συμφωνημένες τιμές που έχουν με τις αεροπορικές εταιρίες (negotiated fares) στο Galileo 360 Fares database.

Η πρόσβαση στα Agency Private Fares γίνεται μέσα από το Internet, όπου καταχωρούνται οι ειδικές τιμές, με χρήση ειδικά διαμορφωμένων μασκών και όχι εντολών, και αυτόματα ενσωματώνονται με τα Global Fares 360° μαζί με τις δημοσιευμένες. Μετά την καταχώρηση των ειδικών τιμών και των αντίστοιχων κανόνων, τα Agency Private Fares μέσα σε 24 ώρες, είναι διαθέσιμα για αυτόματη πρόσβαση, εμφάνιση, χρήση και διανομή σε όλα τα συνεργαζόμενα γραφεία και υποκαταστήματα των ταξιδιωτικών γραφείων. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο επιταχύνεται ο χρόνος διανομής των ειδικών τιμών, αλλά υπάρχει άμεση πρόσβαση ελαχιστοποιώντας τυχόν λάθη.

Τα Agency Private Fares υποστηρίζουν καταχώρηση σε τιμές adult, child, youth, infant, seaman και senior citizen, πολύπλοκες ειδικές τιμές που συμπεριλαμβάνουν multi-carrier, multi-class, code share, stopover restrictions, καθώς επίσης net και selling level τιμές. Πληροφορίες όπως Baggage και Tax, καταχωρούνται αυτόματα στην τιμή με βάση τη Galileo Public Database, και η χρήση ζωνών (ομαδοποίηση προορισμών), καθιστά την καταχώρηση πολύ πιο εύκολη.

Τα Agency Private Fares, διαθέτουν υπηρεσία αναζήτησης, η οποία επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να ψάχνουν για ζώνες (ομαδοποίηση προορισμών), γκρουπ συνεργαζόμενων γραφείων ή υποκαταστημάτων, τιμές που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα Galileo, αλλά και τιμές οι οποίες δεν έχουν περαστεί ακόμα στο σύστημα. Επίσης, διαθέτουν σύστημα παροχής βοήθειας, η οποία είναι χωρισμένη σε κεφάλαια με οδηγίες και περιγραφές για κάθε πεδίο.

Στόχος της Galileo Hellas SA είναι να προσφέρει συνεχώς τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη στην τουριστική βιομηχανία, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών πληροφόρησης, τεχνολογικών λύσεων και πρωτοποριακών εργαλείων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και μεγιστοποίηση της απόδοσης των τουριστικών επιχειρήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024