Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες προκλήσεις για την Amadeus Hellas

Νέες προκλήσεις για την Amadeus Hellas

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου η Amadeus Hellas κατέκτησε τη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 29% και 36% […]

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου η Amadeus Hellas κατέκτησε τη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 29% και 36% αντίστοιχα, συμπληρώνοντας το πελατολόγιό<...>της με τα πιο καταξιωμένα τουριστικά γραφεία και οργανισμούς, όπως αναφέρει η νέα γενική διευθύντρια της εταιρίας κυρία Εύα Καραμάνου η εταιρία καλείται να ανταποκριθεί στην πρόκληση για περαιτέρω ανάπτυξη της επιτυχημένης ιστορίας της και να συνεχίσει να υποστηρίζει τους πελάτες της με λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας σχεδιασμένες βάσει των αυξανομένων αναγκών τους.

Η κυρία Εύα Καραμάνου ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου τη γενική διεύθυνση της Amadeus Hellas με διευρυμένα καθήκοντα καθώς εκτός των γραφείων της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, είναι υπεύθυνη και για το γραφείο αντιπροσώπευσης της Κύπρου.

Η κυρία Καραμάνου έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία, προερχόμενη από το χώρο των παγκόσμιων συστημάτων διανομής και από τον τομέα του τουρισμού. Υπενθυμίζεται πως εντάχθηκε στο δυναμικό της Amadeus Hellas το 2003, αναλαμβάνοντας καθήκοντα εμπορικού διευθυντή.

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής, κ. Roberto Copello, ανέλαβε αυξημένες αρμοδιότητες στα κεντρικά γραφεία της Amadeus, καταλαμβάνοντας την θέση Senior Manager Human Resources για τις αγορές της Κεντρικής, Ανατολικής Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής. Ο κ. Copello κατείχε την θέση του γενικού διευθυντή της Amadeus Hellas από το 1998 έως τον Ιανουάριο 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024