Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣε νέες συμφωνίες με αλυσίδες ξενοδοχείων προχώρα η Amadeus

Σε νέες συμφωνίες με αλυσίδες ξενοδοχείων προχώρα η Amadeus

Περισσότερες από 130 αλυσίδες ξενοδοχείων θα εισχωρήσουν στο πρόγραμμα Καλύτερης Διαθέσιμης Τιμής (Best Available Rate) της Amadeus έπειτα από συμφωνίες που υπόγραψε η εταιρεία. Τα ξενοδοχεία που έχουν συνάψει συμφωνία […]

Περισσότερες από 130 αλυσίδες ξενοδοχείων θα εισχωρήσουν στο πρόγραμμα Καλύτερης Διαθέσιμης Τιμής (Best Available Rate) της Amadeus έπειτα από συμφωνίες που υπόγραψε η εταιρεία. Τα ξενοδοχεία που έχουν συνάψει συμφωνία με την Amadeus αύξησαν τις<...> κρατήσεις τους από 10% έως 30%.
Σύμφωνα με την Amadeus, μέσω του προγράμματος Best Available Rate τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι οργανισμοί βρίσκουν ίδιες ή πιθανών καλύτερες τιμές ξενοδοχείων με οποιοδήποτε άλλο σύστημα διανομής ή ακόμη και με τις τιμές που δίνει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

«Το πρόγραμμα Καλύτερης Διαθέσιμης Τιμής της Amadeus μας βοηθά να αποδείξουμε την δέσμευσή μας προς στους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Θέλουμε οι πράκτορες να αισθάνονται σίγουροι ότι μπορούν να βρουν την καλύτερη διαθέσιμη τιμή των ξενοδοχείων μας για τους πελάτες τους μέσω του Amadeus Hotels, χωρίς να χρειάζεται να ψάξουν αλλού», είπε ο κ. Andrew Rubinacci, Αντιπρόεδρος τους τμήματος Distribution Marketing της περιοχής EMEA των InterContinental Hotels and Resorts.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που τόσα πολλά ξενοδοχεία δεσμεύονται στην ίδια διάθεση τιμής σε όλα τα κανάλια διανομής. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επιβραβεύουν αυτή τη δέσμευση, πραγματοποιώντας περισσότερες κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του καναλιού GDS/ταξιδιωτικού γραφείου», είπε ο κ. Antoine Medawar, Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα Amadeus Hospitality Business Group.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024