Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα Χανιά επενδύουν στον αγροτουρισμό

Τα Χανιά επενδύουν στον αγροτουρισμό

Με έμφαση στον αγροτουρισμό διοργανώνονται για ένατη χρονιά οι εκδήλωσεις “Αγροτικός Αύγουστος 2007 – Κρήτη – Γη – Πολιτισμός” στα Χανιά της Κρήτης από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων σε συνεργασία […]

Με έμφαση στον αγροτουρισμό διοργανώνονται για ένατη χρονιά οι εκδήλωσεις “Αγροτικός Αύγουστος 2007 – Κρήτη – Γη – Πολιτισμός” στα Χανιά της Κρήτης από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και άλλους φορείς. Στόχος των<...> φορέων στο νομό Χανιών είναι η ανάδειξη του αγροτουρισμού και στην προβολή μέσω αυτού των πολιτισμικών χαρακτηριστικών και των παραδοσιακών προϊόντων της Κρήτης.

Ανάμεσα στις πολλές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του Αυγούστου για το γεγονός αυτό στα Χανιά, ξεχωρίζει η έκθεση Κρητικών προϊόντων ποιότητας, ειδών λαϊκής τέχνης και του αγροτουριστικού προϊόντος του νομού Χανίων, η έκθεση Κρητικών μουσικών και οι πολιτιστικές βραδιές και Βραδιές Γευσιγνωσίας καθ` όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από τους Δήμους του Νομού Χανίων, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, το Δίκτυο Νησιωτικής Ελλάδας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για την φετινή εκδήλωση καθώς θα συμμετάσχουν 261 εκθέτες εκ των οποίων οι 144 φιλοξενούνται σε περίπτερα δήμων του νομού, 29 ανήκουν στο δίκτυο αγροτουρισμού Χανίων και 88 είναι ιδιώτες εκθέτες.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και φορείς των Χανίων τόνισαν ότι ο αγροτουρισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της υπαίθρου και είναι μια σημαντική εναλλάκτική μορφή τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024