Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Flash 96.0 και Travel For All
Travel Media Applications

Συνεργασία Flash 96.0 και Travel For All

Μια ακόμη συνεργασία με ραδιοφωνικό σταθμό εγκαινίασε πριν λίγες μέρες το Travel For All της Travel Media Applications, συνεχίζοντας την προσπάθεια μύησης όλο και περισσότερων ακροατώνστον συναρπαστικό κόσμο των ταξιδίων, […]

Μια ακόμη συνεργασία με ραδιοφωνικό σταθμό εγκαινίασε πριν λίγες μέρες το Travel For All της Travel Media Applications, συνεχίζοντας την προσπάθεια μύησης όλο και περισσότερων ακροατών<…>στον συναρπαστικό κόσμο των ταξιδίων, αλλά και ενισχύοντας έμπρακτα την επικοινωνία του με το κοινό – αναγνωστικό και μη.

Έτσι, οι ακροατές του σταθμού Flash 96.0 και πιο συγκεκριμένα της ενημερωτικής εκπομπής των κ.κ. Έλενα Λάσκαρη και Στέλιου Βραδέλη, που μεταδίδεται καθημερινά στις 6:00 – 8:00, έχουν την ευκαιρία, από τις 17 Ιανουαρίου 2007, να δηλώνουν συμμετοχή και να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσουν 2 εισιτήρια για ένα μαγευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες, προσφορά του Travel For All. Ο διαγωνισμός λήγει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash 96.0 λειτουργεί από τον Ιούνιο του 1989 με έδρα την Αθήνα. Το πρόγραμμα του έχει χαρακτήρα ενημερωτικό και ειδησεογραφικό με έμφαση στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και αθλητική επικαιρότητα, ελληνική και διεθνή. Η σύνθεση του κοινού που επιλέγει τον Flash 96.0 για την ενημέρωσή του είναι εντυπωσιακή. Κατέχει συστηματικά την πρώτη θέση σε ακροατές ανώτερης και μέσης κοινωνικοοικονομικής τάξης και μόρφωσης, και επίσης την πρώτη θέση στη σχέση ημερήσιας και εβδομαδιαίας ακρόασης, σύμφωνα με στοιχεία της Bari-Focus. Η παραγωγή, επεξεργασία και μετάδοση του προγράμματος γίνεται εξ ολοκλήρου σε ψηφιακό περιβάλλον, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφιοποίηση του αρχείου του σταθμού. Το πρόγραμμα μεταδίδεται δορυφορικά και μέσω δικτύωσης με ραδιοσταθμούς τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας σε όλη την ελληνική επικράτεια και μέσω διαδικτύου και του κόμβου flash.gr σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024