Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤεχνολογία τιμολόγησης και ναύλων της Amadeus υιοθετεί και η Alitalia

Τεχνολογία τιμολόγησης και ναύλων της Amadeus υιοθετεί και η Alitalia

Η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία και η Alitalia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας, υπέγραψαν συμφωνία υιοθέτησης από την δεύτερη των λύσεωνAmadeus Fares […]

Η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία και η Alitalia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας, υπέγραψαν συμφωνία υιοθέτησης από την δεύτερη των λύσεων<...>Amadeus Fares and Pricing Engine, για τη διαχείριση των διαδικασιών τιμολόγησης και ναύλων και Amadeus Ticket Changer, καθώς και την αυτοματοποίηση του επαναπροσδιορισμού τιμών και επανέκδοσης εισιτηρίων.

Η Alitalia θα προχωρήσει στην αυτόνομη ενσωμάτωση των λύσεων έτσι ώστε να είναι σε θέση να διεκπεραιώσει όλες τις ανάγκες της. Το Amadeus Fares and Pricing Engine επιτρέπει στην Alitalia να παρέχει την πιο πρόσφατη πληροφόρηση τιμών σε όλα τα offline σημεία πώλησης. Σε δεύτερο στάδιο, η Alitalia θα υλοποιήσει το Amadeus Ticket Changer (ATC), μέσω του οποίου θα αυτοματοποιηθεί ο υπολογισμός των χρεώσεων και η επανέκδοση εισιτηρίων όταν ο πελάτης χρειάζεται να αλλάξει το δρομολόγιο του, πετυχαίνοντας μείωση του χρόνου επανέκδοσης από 30 λεπτά σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο κ. Flavio Ghiringhelli, Διευθυντής του τομέα Distribution της Alitalia, ανέφερε: “Ο ακριβής υπολογισμός ναύλων και οι πληροφορίες τιμών είναι βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας. Η παροχή αξιόπιστων πληροφοριών τιμών καθόλη τη διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικό για εμάς, ανεξάρτητα του τρόπου που οι πελάτες μας πραγματοποιούν τις κρατήσεις τους. Με την επιλογή του Amadeus Fares and Pricing Engine, καθώς και του Amadeus Ticket Changer, όχι μόνο επωφελούμαστε από την συνεχή εξυπηρέτηση πελατών, την βελτιωμένη λειτουργικότητα και λύση τυχόν προβλημάτων σε πολύ μικρότερο χρόνο από το μέσο όρο, αλλά θα είμαστε σε θέση να επανεκδίδουμε εισιτήρια στους πελάτες μας και να αυξήσουμε τα έσοδά μας”.

Ο κ. Claude Demeestere, Διευθυντής της Amadeus και υπεύθυνος του τομέα Product Management σχολίασε: “Έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίζουμε τις αεροπορικές εταιρίες έτσι ώστε να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Το γεγονός ότι η Alitalia θα εφαρμόσει την αυτόνομη ενσωμάτωση των δύο λύσεων που διαθέτουμε, αποδεικνύει την ικανότητά μας να παρέχουμε ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εταιριών”.

Το Amadeus Fares and Pricing Engine είναι βασισμένο σε ανοιχτά και επεκτάσιμα συστήματα ενώ είναι εξοπλισμένο με ισχυρές επεξεργαστικές δυνατότητες. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από 150 αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως σε συνδυασμό με το Altea Reservation.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024