Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈντονη προβολή της ANEK Lines στην γραμμή Στουτγάρδης – Μονάχου

Έντονη προβολή της ANEK Lines στην γραμμή Στουτγάρδης – Μονάχου

Η ANEK Lines, παρά την κρίση στον τουρισμό και τον πόλεμο στο Ιράκ που σε πολλές εταιρίες έχει λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας για την προβολή τους, έχει προβεί σε έντονη […]

Η ANEK Lines, παρά την κρίση στον τουρισμό και τον πόλεμο στο Ιράκ που σε πολλές εταιρίες έχει λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας για<...> την προβολή τους, έχει προβεί σε έντονη προβολή των υπηρεσιών της στην γερμανική αγορά.

Η ANEK είναι η πρώτη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία που προβάλλεται με 800.000 αποκλειστικά έντυπα που τοποθετούνται στα καθίσματα των επιβατών για όλες τις διαδρομές στην σιδηροδρομική γραμμή Στουτγάρδη – Μόναχο, με 69 καθημερινές διαδρομές, για έναν ολόκληρο μήνα. Οι Γερμανοί επιβάτες πληροφορούνται για όλα τα δρομολόγια και υπηρεσίες της ANEK μέσα από ένα πολύ καλά σχεδιασμένο ενημερωτικό έντυπο. Με αυτό τον τρόπο, η ANEK προωθεί δυναμικά την Ελλάδα ως ιδανικό τουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα έχει τοποθετηθεί και μία γιγαντοαφίσα στον κεντρικό σταθμό διέλευσης της Στουτγάρδης.

Η διαφημιστική καμπάνια για την τοποθέτηση και διανομή των ενημερωτικών εντύπων της ANEK έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από την Choose Media.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024