Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜίνι κρουαζιέρα με θέμα τον καφέ από τη Superfast Ferries
Παράλληλη μονοήμερη εκδρομή στα παραδοσιακά χωριά Sirolo και Castelfidardo

Μίνι κρουαζιέρα με θέμα τον καφέ από τη Superfast Ferries

Το Σαββατοκύριακο 25-27 Σεπτεμβρίου η Superfast Ferries πραγματοποίησε μίνι κρουαζιέρα με θέμα τον καφέ. Οι εισηγητές των δύο δίωρων σεμιναρίων εν πλω ήταν από την ομάδα του περιοδικού COFFEENET, ενώ […]

Το Σαββατοκύριακο 25-27 Σεπτεμβρίου η Superfast Ferries πραγματοποίησε μίνι κρουαζιέρα με θέμα τον καφέ. Οι εισηγητές των δύο δίωρων σεμιναρίων εν πλω ήταν<…> από την ομάδα του περιοδικού COFFEENET, ενώ η TAF ήταν χορηγός του καφέ. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες έμαθαν πως να ξεχωρίζουν τις διάφορες ποικιλίες καφέ, καθώς και τη σωστή διαδικασία παρασκευής αφρόγαλου, παραδοσιακού cappuccino, espresso και καφέ φίλτρου σε French press. Με την άφιξη του γκρουπ στην Ιταλία, πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκδρομή στα παραδοσιακά χωριά Sirolo και Castelfidardo.

Η Superfast Ferries εγκαινίασε τις θεματικές μίνι κρουαζιέρες πριν 3 χρόνια. Πρόκειται για ξεχωριστά θεματικά events που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα και συνδυάζουν σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος ή live μουσικές βραδιές εν πλω, με επισκέψεις σε μέρη της Ιταλίας που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι επόμενες προγραμματισμένες θεματικές μίνι κρουαζιέρες της Superfast Ferries περιλαμβάνουν σεμινάρια οινογνωσίας με τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου, stand up comedy και καραόκε από τον ηθοποιό Γιάννη Δρακόπουλο και μουσική βραδιά εν πλω με το συγκρότημα Encardia και guest star τον τραγουδιστή Κώστα Θωμαΐδη.

H Superfast Ferries διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά – Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group. Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιρειών Superfast Ferries και Blue Star Ferries, που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024