Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαSuperfast Ferries: Αλλαγές στο στόλο και στα δρομολόγια της

Superfast Ferries: Αλλαγές στο στόλο και στα δρομολόγια της

Αλλαγές στο δυναμικό της και στα δρομολόγια της ανακοίνωσε η Superfast Ferries, μετά την πώληση των Superfast III και Superfast IV, και την καθυστέρηση της παράδοσης των Superfast XI και […]

Αλλαγές στο δυναμικό της και στα δρομολόγια της ανακοίνωσε η Superfast<.> Ferries, μετά την πώληση των<...> Superfast III και Superfast IV, και την καθυστέρηση της παράδοσης των Superfast XI και Superfast XII.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανέστειλε τη σύνδεση Σουηδίας – Γερμανίας μεταξύ των λιμένων Sodertalje και Rostock, ενώ διατηρεί την παρουσία της στη γραμμή Φινλανδίας – Γερμανίας, στην επιτυxημένη σύνδεση μεταξύ Hanko και Rostock.

Ακόμα, η Superfast θα ξεκινήσει, στις 17 Μαΐου 2002, την πρώτη απευθείας θαλάσσια σύνδεση της Σκοτίας με την ηπειρωτική Ευρώπη ταυτόχρονα από το λιμάνι του Rosyth Σκωτίας και Zeebrugge Βελγίου με τα υπερσύγxρονα επιβατηγά – οxηματαγωγά Superfast IX και Superfast X.

Όπως τονίζει η Superfast Ferries σε ανακοίνωσή της "η αναδιάταξη του στόλου της Superfast Ferries κρίθηκε απαραίτητη μετά την πώληση των Superfast III και Superfast IV σε Αυστραλούς αγοραστές και την προσφάτως ανακοινωθείσα καθυστέρηση στην παράδοση των Superfast XI και Superfast XII από τα ναυπηγεία Flender Werft της Γερμανίας. Οι νέες ημερομηνίες παράδοσης των Superfast XI και Superfast XII όπως κοινοποιήθηκαν από το ναυπηγείο είναι τέλη Μαΐου και τέλη Ιουλίου, 2002".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024