Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ ΠΝΟ αποφασίζει το μεσημέρι για νέα 48ωρη απεργία
Οι ναυτεργάτες συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους

Η ΠΝΟ αποφασίζει το μεσημέρι για νέα 48ωρη απεργία

Η ΠΝΟ αναμένεται να συνεδριάσει μετά τη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις.

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση, προκειμένου οι ναυτεργάτες να μην προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία, η υπουργός Ανάπτυξης και Ναυτιλίας κα Αννα Διαμαντοπούλου, θα έχει στις 11 το πρωί συνάντηση με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη.

Οι ναυτεργάτες συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, ενώ η ΠΝΟ αναμένεται να συνεδριάσει μετά τη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις.

Έκκληση προς τους ναυτεργάτες, να μην παρατείνουν την απεργία τους για δεύτερο 48ωρο, κάνουν οι αγρότες της Κρήτης και φορείς του εμπορικού κόσμου.

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα Ντόρα Μπακογιάννη, σχολίασε: “Η λογική της κας Παπαρήγα ότι μπορεί μια κοινωνική ομάδα να εξοντώνει μια άλλη για να προσθέσει ατέλειωτους ανέργους στον ήδη μακρύ κατάλογο που υπάρχει, είναι μοναδική. Είναι η λογική του κομμουνιστικού κόμματος, το οποίο πιστεύει ότι ο λαός πρέπει ακόμα περισσότερο να εξαθλιωθεί, ακόμα περισσότερο να καταστραφεί, για να αντλήσει το κομμουνιστικό κόμμα πολιτικά οφέλη”.

“Είχε το θράσος η κα Μπακογιάννη να ζητήσει από το ΚΚΕ να παρέμβει να σταματήσει η απεργία”, ήταν η απάντηση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ.

Και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης μίλησε κατά της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. “Στις δύσκολες αυτές ώρες, η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων απεργιών από τους ναυτεργάτες θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στους νησιώτες μας και ιδιαίτερα στους αγρότες, που δε θα έχουν τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων τους στην αγορά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024