Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕμπλουτίζεται η παγκόσμια βιομηχανία της κρουαζιέρας με 11 νέα πλοία

Εμπλουτίζεται η παγκόσμια βιομηχανία της κρουαζιέρας με 11 νέα πλοία

Με 11 νέα πλοία πρόκειται να ενισχυθεί η παγκόσμια βιομηχανία της κρουαζιέρας μέσα στο 2001. Με τα νεότερης τεχνολογίας κρουαζιερόπλοια, δίνεται ακόμη μεγαλύτερη επιλογή και άνεση στους επιβάτες, περισσότερες επιλογές […]

Με 11 νέα πλοία πρόκειται να ενισχυθεί η παγκόσμια βιομηχανία της κρουαζιέρας μέσα στο 2001<...>. Με τα νεότερης τεχνολογίας κρουαζιερόπλοια, δίνεται ακόμη μεγαλύτερη επιλογή και άνεση στους επιβάτες, περισσότερες επιλογές στη διατροφή, τη χαλάρωση και την αναψυχή, ενώ αυξάνεται ο εξοπλισμός στις καμπίνες που οι περισσότερες διαθέτουν ατομικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Ρομαντικό δείπνο για δύο, βόλεϊ και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, μαθήματα αναζήτησης στο internet, εστιατόρια για την κάθε μία ημέρα του ταξιδιού και γάμοι πάνω στο πλοίο είναι μερικές από τις επιλογές των επιβατών που θα μετατρέψουν το ταξίδι τους σε μία μοναδική εμπειρία.

Συγκεκριμένα η Carnival Cruise Line ενισχύει το στόλο της με το 'Carnival Spirit', 86.000 τόνων το οποίο αρχίζει τις κρουαζιέρες στις 29 Απριλίου με 16ήμερα προγράμματα.

Η Celebrity Cruise αποκτά τα 'Infinity' και 'Summit' της σειράς 'Millennium Class' τα οποία θα παραδοθούν τον Μάρτιο και Οκτώβριο αντίστοιχα. Το 80% των καμπίνων τους προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Η πλεύση της διώρυγας του Παναμά, το Μεξικό και η Χαβάη είναι μέρος των προορισμών που περιλαμβάνονται στα προγράμματα των δύο πλοίων.

Η First European Cruises παραλαμβάνει το χωρητικότητας 1.500 επιβατών 'European Vision', το οποίο από τις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιεί τις περιπλανήσεις του στο Αιγαίο.

Η Norwegian Cruise Line ενισχύεται τον Σεπτέμβριο με το δυναμικότητας 1.936 επιβατών 'Norwegian Sun' που είναι της ίδιας κατηγορίας με το Norwegian Sky και χαρακτηρίζεται για τα 9 εστιατόρια και τις 'μίνι' σουίτες με μπαλκόνι.

Το 'Golden Princess' της Princess Cruises θα κάνει το ντεμπούτο του το Μάιο και θα διαθέτει παρεκκλήσι για την τέλεση γάμων, γαμήλιο πρόγραμμα αναψυχής και 710 καμπίνες με ατομικά μπαλκόνια.

Η Royal Olympic Cruises το Μάιο αποκτά το δυναμικότητας 836 επιβατών Olympic Explorer αδελφό πλοίο του Olympic Voyager το οποίο θα εκτελεί 7ήμερα κυκλικά προγράμματα στο Αιγαίο και στο Ιόνιο με επιβίβαση από τον Πειραιά ή τη Βενετία.

Η Royal Caribbean International ενισχύεται με δύο νέα πλοία τα 'Radiance of the Seas' 'και 'Adventure of the Seas' τον Απρίλιο και Νοέμβριο αντίστοιχα, τα οποία θα διαθέτουν ειδικό 'πρόγραμμα περιπέτειας' για παιδιά και θα πλεύσουν στην Καραϊβική την Αλάσκα, τη Διώρυγα του Παναμά κλπ

Νέα πλοία αποκτούν και οι εταιρίες Radisson Seven Seas και Cruises Silversea Cruises, ενώ οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες κρουαζιέρων αναβαθμίζουν σε σημαντικό βαθμό το προϊόν που προσφέρουν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024