Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςLouis: Ελληνική σημαία και στο Aquamarine

Louis: Ελληνική σημαία και στο Aquamarine

Ελληνική σημαία και στο 7ο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο του στόλου της, το Aquamarine, ύψωσε η Louis Hellenic Cruises, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσφορά και συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία και ειδικότεραστην […]

Ελληνική σημαία και στο 7ο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο του στόλου της, το Aquamarine, ύψωσε η Louis Hellenic Cruises, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσφορά και συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία και ειδικότερα<...>στην αναβίωση και εν συνεχεία ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας. Ο Όμιλος Louis είναι άλλωστε, ο μοναδικός που διαθέτει κρουαζιερόπλοια υπό ελληνική σημαία, εξασφαλίζοντας συνολικά 1.000 περίπου θέσεις εργασίας για τους Έλληνες ναυτικούς.

Το κρουαζιερόπλοιο Aquamarine διαθέτει άνετους χώρους διαμονής και ψυχαγωγίας, 525 πλήρως εξοπλισμένες καμπίνες και πολυτελείς σουίτες. Με τη γαλανόλευκη πλέον να κυματίζει υπερήφανα στην πρύμνη του, το πλοίο πραγματοποιεί από τις 7 Μαρτίου 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες από Πειραιά για Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Ρόδο.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis, κ. Κωστάκης Λοΐζου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την ύψωση της ελληνικής σημαίας στο έβδομο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο της Louis Hellenic Cruises. Το γεγονός αυτό, μας καθιστά αφενός, μία από τις πρώτες εταιρίες σε αριθμό απασχόλησης Ελλήνων ναυτικών, καθώς ο συνολικός τους αριθμός ισοδυναμεί με όσους Έλληνες θα απασχολούνταν σε 200 περίπου εμπορικά πλοία, αφετέρου με την προσθήκη ενός ακόμα πλοίου συμβάλλουμε καθοριστικά στην ανάπτυξη δύο εκ των βασικότερων πυλώνων της ελληνικής οικονομίας, τη ναυτιλία και τον τουρισμό».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024