Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜίνι μουσική κρουαζιέρα με τους Encardia από τη Superfast Ferries
Αναμένεται το πρόγραμμα των θεματικών μίνι κρουαζιερών για το 2010

Μίνι μουσική κρουαζιέρα με τους Encardia από τη Superfast Ferries

Το τριήμερο 6–8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Superfast Ferries η 7η μίνι μουσική κρουαζιέρα με το συγκρότημα Encardia. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς Μπάρι οι […]

Το τριήμερο 6–8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Superfast Ferries η 7η μίνι μουσική κρουαζιέρα με το συγκρότημα Encardia.<...> Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς Μπάρι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το 7μελές συγκρότημα σε μια μοναδική μουσική βραδιά με ακούσματα του ιταλικού νότου, ενώ παράλληλα μυήθηκαν στο χορό της ταραντέλλας από τις χορεύτριες του Ballo del Mare. Την επομένη, το γκρουπ επισκέφθηκε το Κοριλιάνο, ένα από τα ελληνόφωνα χωριά της Απουλίας. Μετά την ξενάγηση στο κάστρο του Κοριλιάνο, επισκέφθηκαν την τοπική μασερία του Αγίου Αγγέλου, όπου το γεύμα εξελίχτηκε σε γλέντι και γιορτή, αφού όλοι τραγούδησαν και χόρεψαν ταραντέλλα μαζί με τους Εncardia και τους ντόπιους μουσικούς. Με την επιστροφή στο Μπάρι ακολούθησε ξενάγηση στην παλιά πόλη και το ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ υπήρχε χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και ψώνια στη νέα πόλη.

Η Superfast Ferries εγκαινίασε τις θεματικές μίνι κρουαζιέρες πριν 3 χρόνια. Πρόκειται για ξεχωριστά θεματικά events, που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα και συνδυάζουν σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος ή live μουσικές βραδιές εν πλω, με επισκέψεις σε μέρη της Ιταλίας που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των θεματικών μίνι κρουαζιερών για το 2010.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024