Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣυνεργασία με Έλληνες ναυτικούς εξετάζει η easyCruise

Συνεργασία με Έλληνες ναυτικούς εξετάζει η easyCruise

Ενδεχόμενη συνεργασία με Έλληνες ναυτικούς στα νέα της κρουαζιερόπλοια φαίνεται να εξετάζει σοβαρά η easyCruise και πιο συγκεκριμέναο ιδιοκτήτης της, κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου, έπειτα μάλιστα και από τη χτεσινή του […]

Ενδεχόμενη συνεργασία με Έλληνες ναυτικούς στα νέα της κρουαζιερόπλοια φαίνεται να εξετάζει σοβαρά η easyCruise και πιο συγκεκριμένα<...>ο ιδιοκτήτης της, κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου, έπειτα μάλιστα και από τη χτεσινή του συνάντηση, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, υπό τον γενικό γραμματέα της, κ. Ιωάννη Χαλά.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι στη προχτεσινή σύσκεψη στην αίθουσα διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΠ συμμετείχε και ο διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων `Νεώριον Συμμετοχών`, κ. Ιωάννης Ταβουλάρης. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ easyCruise και Νεώριον έχει υπογραφεί μνημόνιο προθέσεως συνεργασίας, που προβλέπει την κατασκευή από τα ναυπηγεία δυο κρουαζιερόπλοιων με option για άλλα δύο.

Όσον αφορά στα δρομολόγια της easyCruise στην Ελλάδα, τα κρουαζιερόπλοια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινούν από μαρίνα της περιοχής του Φαλήρου και θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες σαββατοκύριακου στη Μύκονο και τη Σύρο και 4ήμερες κρουαζιέρες προς τη Σαντορίνη, με πιθανές προσεγγίσεις σε Πάρο, Νάξο, Μήλο ή Σέριφο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024