Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΧαριστική βολή για τις κρουαζιέρες η απεργία των `πιλότων`
Νέα απεργία στο λιμάνι

Χαριστική βολή για τις κρουαζιέρες η απεργία των `πιλότων`

Για αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη έχουν προγραμματίσει απεργεία τα πλοία ΅πιλότοιΆ που οδηγούν τα κρουαζιερόπλοια στα λιμάνια με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν πάνω από 20.000 επιβάτες…

Για αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη έχουν προγραμματίσει απεργία τα πλοία `πιλότοι` που οδηγούν τα κρουαζιερόπλοια στα λιμάνια, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν<...> πάνω από 20.000 επιβάτες.

Έτσι, αύριο αναμένεται το Aegean Odyssey να αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά μια ώρα πιο νωρίς με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην προλάβουν να επισκεφθούν την Αθήνα. Πρόβλημα επίσης θα δημιουργηθεί και στο κρουαζιερόπλοιο Costa Victoria. Την Πέμπτη πρόκειται να επισκεφθούν το λιμάνι του Πειραιά το MSC Musica, το Αrtemis, το Club Med 2, το Celebrity Century, το MSC Armonia, και το Navigator of the Seas.

Ο κ. Γιάννης Καζούλης πρόεδρος της Intermed με διάβημα του στο HATTA ζητά την παρέμβαση του Συνδέσμου ώστε ο κλάδος του τουρισμού να αντιδράσει πριν να είναι πολύ αργά. Μάλιστα τονίζει ότι «σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργεί το νομοσχέδια για το cabotage το μέλλον της κρουαζιέρας στην Ελλάδα κρίνεται προβληματικό».

Επίσης, ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Navigator που αντιπροσωπεύει για Ελλάδα και Κύπρο την Royal Caribbean Cruises τόνισε στο Travel Daily News ότι «τα προβλήματα στη κρουαζιέρα αυτές τις μέρες είναι τεράστια. Από τη μία κανείς δεν έχει κατανοήσει τα λάθη που έχουν γίνει στο νομοσχέδιο και τις επιπτώσεις τους στο κλάδο της κρουαζιέρας, και από την άλλη έχουμε τις απεργίες που δίνουν τη χαριστική βολή. Με αυτά τα δεδομένα, η κρουαζιέρα στη χώρα μας θα καταστραφεί.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024