Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΧειμωνιάτικες κρουαζιέρες της Royal Caribbean Cruises
Ταξίδια σε σε Αυστραλία, Ασία και Αμερική

Χειμωνιάτικες κρουαζιέρες της Royal Caribbean Cruises

Το Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean Cruises πρόκειται να πραγματοποιήσει 15ήμερες κρουαζιέρες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία από το Δεκέμβριο μέχρι και το Μάρτιο του 2010. Το […]

Το Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean Cruises πρόκειται να πραγματοποιήσει 15ήμερες κρουαζιέρες στην Αυστραλία και<...> τη Νέα Ζηλανδία από το Δεκέμβριο μέχρι και το Μάρτιο του 2010. Το ταξίδι του Rhapsody of the Seas θα ξεκινήσει από το Σίδνευ και θα συνεχιστεί με στάσεις στη Μελβούρνη και πληθώρα περιοχών της Νέας Ζηλανδίας, όπως τα Μίλφορντ Σάουντ, Κράιστσερτς, Πίκτον, Γουέλινγκτον, Όκλαντ και Ταουράνγκα.

Το υπερπολυτελές μικρότερο Azamara Quest θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες στην Ασία και σε ξεχωριστά δρομολόγια 25 και 15 ημερών, από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2010 θα επισκεφτεί την Διώρυγα του Σουέζ, το Ντουμπάι, την Βομβάη, το Κοσίν, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισίας, το Χονγκ Κόνγκ, το Χο Τσι Μιντην Καμπότζη, και την Μπανγκόγκ.

Την Κεντρική και Νότια Αμερική θα επισκεφτεί το Radiance of the Seas σε κρουαζιέρα 12 ημερών στην Μεξικάνικη Ριβιέρα και θα δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες να επισκεφτούν μερικούς από τους πιο κοσμοπολίτικους και πριβέ προορισμούς στον κόσμο. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και το Μάρτιο του 2010 για διαδοχικές κρουαζιέρες και θα επισκεφτεί το Κάμπο Σαν Λούκας, το Μαζατλάν, το Πουέρτο Βαγιάρτα, το Ακαπούλκο, την Ιξτάπα και το Μανζανίλο.

Επίσης, τα κρουαζιερόπλοια Celebrity Constellation, Celebrity Affinity και Azamara Journey θα πραγματοποιήσουν 15ήμερες κρουαζιέρες στη Διώρυγα του Παναμά από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι και τα τέλη του Μαρτίου 2010. Με αναχώρηση από το Μαϊάμι τα κρουαζιερόπλοια πρόκειται να επισκεφτούν την Κολομβία, το Κανάλι του Παναμά, την Κόστα Ρίκα, το Ακαπούλκο, το Κάμπο Σαν Λούκας και το Σαν Ντιέγκο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024