Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΠαρέλαση αστέρων στην τελετή ονοματοδοσίας του Oasis of the Seas
Η Royal Caribbean International βάφτισε το νέο της κρουαζιερόπλοιο

Παρέλαση αστέρων στην τελετή ονοματοδοσίας του Oasis of the Seas

Η Royal Caribbean International πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Oasis of the Seas, με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών και αθλητών, που επιλέχθηκαν ως ανάδοχοι για να […]

Η Royal Caribbean International πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του<...> Oasis of the Seas, με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών και αθλητών, που επιλέχθηκαν ως ανάδοχοι για να εγκαινιάσουν τις επτά θεματικές περιοχές του μεγαλύτερου και πιο πρωτοποριακού κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο.

Οι επτά ανάδοχοι, που επιλέχθηκαν για την δύναμη του χαρακτήρα τους και τα πρότυπα που αποτελούν ήταν:
– η Gloria Estefan, παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και συγγραφέας,
– η Michelle Kwan, Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ,
– η Jane Seymore, ηθοποιός βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα,
– η Dara Torres, 12 φορές Ολυμπιονίκης και η μεγαλύτερη σε ηλικία κολυμβήτρια που αγωνίζεται σε Ολυμπιακούς αγώνες,
– η Keshia Knight Pulliam, τηλεοπτική και κινηματογραφική ηθοποιός,
– η Shawn Johnson, 4 φορές Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση για την καταπολέμηση του καρκίνου και
– η Daisy Fuentes, τηλεοπτική προσωπικότητα και παραγωγός διεθνούς φήμης.

Η τελετή εγκαινίων του Oasis of the Seas είχε επίσης και ιδιαίτερο, φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η εταιρεία επέλεξε μέσα από αυτήν να ενισχύσει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish, που αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των παιδιών που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

Το Oasis of the Seas είναι το μεγαλύτερο και πιο επαναστατικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Ένα αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, το κρουαζιερόπλοιο εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, ζυγίζει 220.000 τόνους, ενώ έχει δυνατότητα φιλοξενίας 5.400 επιβατών και χωρητικότητας 2.700 καμπινών. Είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που περιλαμβάνει εφτά διαφορετικές θεματικές περιοχές Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool and Sports Zone και Vitality at Sea Spa και Fitness Center. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι από το Port Everglades στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024