Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚινέζους τουρίστες υποδέχονται από τον Ιούνιο οι Η.Π.Α.
Μνημόνιο Συνεργασίας

Κινέζους τουρίστες υποδέχονται από τον Ιούνιο οι Η.Π.Α.

Ευπρόσδεκτοι στο αμερικάνικο έδαφος θα είναι από τις 17 Ιουνίου 2008 Κινέζοι τουρίστες, που επιθυμούν να επισκεφτούν τις Η.Π.Α. μέσω κάποιου ταξιδιωτικού πακέτου, όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι Αρχές Τουρισμού της […]

Ευπρόσδεκτοι στο αμερικάνικο έδαφος θα είναι από τις 17 Ιουνίου 2008 Κινέζοι τουρίστες, που επιθυμούν να επισκεφτούν τις Η.Π.Α. μέσω κάποιου ταξιδιωτικού πακέτου, όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι Αρχές Τουρισμού της Κίνας (CNTA) και<...>το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ (DOC), βασιζόμενοι στο Μνημόνιο Συνεργασίας, που έχει υπογραφεί από τις δύο χώρες.

“Το Μνημόνιο αυτό” δήλωσε ο Υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, κ. Carlos M. Gutierrez “φέρνει πιο κοντά στις αμερικάνικες βιομηχανίες ταξιδίων και τουρισμού την αναδυόμενη αγορά της Κίνας. Τώρα, περισσότεροι Κινέζοι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν την φιλοξενία της Αμερικής, την πολιτισμική της διαφορετικότητας, αλλά και την φυσική της ομορφιά. Η ενίσχυση τουριστικής ροής μεταξύ των δύο χωρών θα βελτιώσει τις σχέσεις τους, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την ανάπτυξη κοινωνικών δεσμών μεταξύ των πολιτών τους”.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί μέσω αυτής της συνεργασίας, οι σχέσεις των δύο χωρών προχωρούν σε άλλο επίπεδο. Μέσω της ανταλλαγής τουριστών, οι δύο χώρες ενισχύουν την επικοινωνία τους και τη συνεργασία τους, σε τομείς όπως η οικονομία, ο πολιτισμός, οι αερομεταφορές, κτλ” σχολίασε από την πλευρά των Κινέζικων Αρχών Τουρισμού ο κ. Shao Qiwei.

Υπενθυμίζεται πως οι κ.κ. Gutierrez και Qiwei υπέγραψαν το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας εκ μέρους των χωρών τους στις 11 Δεκεμβρίου 2007 στο Πεκίνο της Κίνας, στο πλαίσιο συνεδρίασης της Μικτής Επιτροπής Εμπορίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024