Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΜειώθηκαν δραματικά οι αφίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή

Μειώθηκαν δραματικά οι αφίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή

Μετά τα γεγονότα μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, οι αφίξεις σε όλη την Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή έχουν μειωθεί δραματικά, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού τουριστικού τύπου. Η […]

Μετά τα γεγονότα μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, οι αφίξεις σε όλη την Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή έχουν<...> μειωθεί δραματικά, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού τουριστικού τύπου.

Η κίνηση που αυτή τις μέρες σημειώνεται προς τις τριγύρω χώρες αφορά περισσότερο ανθρώπους που επισκέπτονται οικογένειες και φίλους τους, ή λαμβάνουν μέρος σε ορισμένα συνέδρια, αναφέρουν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που εξειδικεύονται στην Μέση Ανατολή.

Όπως δήλωσε στον βρετανικό τύπο ο κ. Γιάννης Ευθυμίου, στέλεχος της Ένωσης Ελληνοκυπρίων Τουριστικών Πρακτόρων, Association of Greek-Cypriot Travel Agents, η Κύπρο<.>ς έχει επηρεασθεί από ακυρώσεις σε αφίξεις από την κατάσταση στην Μέση Ανατολή.

Ο άγγλος εξειδικευμένος για Κύπρο τουριστικός πράκτορας Cyplon Holidays ανέφερε ότι αυτό το μήνα έχει σημειωθεί πτώση της τάξεως του 6% στις κρατήσεις της Κύπρου. Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Χάρυ Χατζηπαπάς είπε ότι όταν οι ειδήσεις δείχνουν την κατάσταση στο Ισραήλ πάντα δείχνουν στο χάρτη την ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται και η Κύπρος. Αυτό σίγουρα αποθαρρύνει ορισμένους ανθρώπους που θα ήθελαν να επισκεφθούν την περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024