Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠτέρυγα μόνο για γυναίκες σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

Πτέρυγα μόνο για γυναίκες σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

Πτέρυγα μόνο για γυναίκες εγκαινιάζει στα τέλη του μηνός κεντρικό ξενοδοχείο πολυτελείας του Λονδίνου,στην οποία ακόμη και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δωματίου θα είναι γυναίκες, σύμφωνα με μεταδόσεις του BBC. […]

Πτέρυγα μόνο για γυναίκες εγκαινιάζει στα τέλη του μηνός κεντρικό ξενοδοχείο πολυτελείας του Λονδίνου,<...>στην οποία ακόμη και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δωματίου θα είναι γυναίκες, σύμφωνα με μεταδόσεις του BBC.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το ξενοδοχείο πέντε αστέρων `Grange City Hotel`, που βρίσκεται στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας και όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του “στα 68 δωμάτια της νέας πτέρυγας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους άνδρες.

Αφορμή για την ιδέα αυτή στάθηκε σχετική έρευνα, που πραγματοποίησε ο όμιλος `Grange Hotel Group`, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι οι μισοί πελάτες του είναι γυναίκες, πολλές από τις οποίες νοιώθουν ευάλωτες όταν ταξιδεύουν μόνες.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πρωτοποριακού ξενοδοχείου “τα δωμάτια προσφέρουν παροχές `φιλικές προς τις γυναίκες`, όπως ντουλάπες με φωτάκια, καθρέφτη με ειδικό φωτισμό για μακιγιάζ και πιστολάκι μεγάλης ισχύος”.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι πόρτες και των 68 δωματίων θα έχουν `ειδικό μάτι` και αλυσίδα ασφαλείας, προκειμένου οι ένοικοι να νοιώθουν προστατευμένες από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

“Διαπιστώσαμε ότι συχνά οι πελάτισσες μας έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις. Παραδοσιακά τα ξενοδοχεία λειτουργούν με βάση τις ανάγκες των ανδρών, κυρίως αυτά που φιλοξενούν άτομα, τα οποία ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους” ανέφερε σχετικά ο κ. Barry Wishart, του Ομίλου `Grange Hotel Group`. Ωστόσο, ο κ. Wishart, παραδέχθηκε ότι, “στην πράξη, η απαγόρευση εισόδου για το ανδρικό φύλο ίσως δεν εφαρμοσθεί απόλυτα αφού, για παράδειγμα, μία πελάτισσα μπορεί να προσκαλέσει στο δωμάτιό της έναν άνδρα, εφόσον το επιθυμεί”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024