Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροορισμούς με θερμό κλίμα αναζητούν στο internet οι Βρετανοί καταναλωτές

Προορισμούς με θερμό κλίμα αναζητούν στο internet οι Βρετανοί καταναλωτές

Μετά από έναν ασυνήθιστο, αλλά και παρατεταμένης διάρκειας χειμώνα, οι Βρετανοί καταναλωτές στρέφονται στο internet για να αναζητήσουν καιρικές προβλέψεις για κοντινούς προορισμούς διακοπών

Μετά από έναν ασυνήθιστο, αλλά και παρατεταμένης διάρκειας χειμώνα, οι Βρετανοί καταναλωτές στρέφονται στο internet για να αναζητήσουν<...>καιρικές προβλέψεις για κοντινούς προορισμούς διακοπών, καθώς αυτό που θέλουν είναι σύντομες αποδράσεις και διακοπές με ήλιο.

Σύμφωνα με τη Hitwise, εταιρία που παρακολουθεί την πλοήγηση 25 εκατ. χρηστών του internet σε περισσότερα από 500.000 sites 160 βιομηχανικών κατηγοριών, αναζητήσεις για τον καιρό συχνά αποτελούν μέρος της αναζήτησης κάποιου προορισμού, οδηγώντας τελικά την κίνηση σε κάποιο site του ταξιδιωτικού κλάδου.

Μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων προορισμών, που καταλήγουν τελικώς σε ταξιδιωτικά sites οι προορισμοί Κύπρος, Τενερίφη, Μαλάγια, και Ισπανία συχνά εμφανίζονταν και σε αναζητήσεις για τις καιρικές προβλέψεις.

“Ο κρύος καιρός φαίνεται να επηρεάζει την συμπεριφορά των ηλεκτρονικών αναζητήσεων, ωθώντας τους καταναλωτές σε αναζητήσεις καιρικών συνθηκών σε κοντινούς προορισμούς” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Heather Hopkins, επικεφαλής της έρευνας. “Αναζητήσεις που συνδυάζουν προορισμό και καιρικές προβλέψεις έχουν αποδειχτεί δημοφιλείς τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι καταναλωτές επιθυμούν κοντινές αποδράσεις σε προορισμούς με θερμό κλίμα” συμπλήρωσε.

Αξιοσημείωτο είναι τέλος το συμπέρασμα της έρευνας ότι οι Βρετανοί καταναλωτές ενδιαφέρονται λιγότερο για τις καιρικές συνθήκες σε μακρινούς προορισμούς, όπως Αυστραλία, Νέα Υόρκη ή Φλόριντα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024