Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤη δυνατότητα ηλεκτρονικών κρατήσεων των εισιτηρίων τους επιθυμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες

Τη δυνατότητα ηλεκτρονικών κρατήσεων των εισιτηρίων τους επιθυμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες

Τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικής κράτησης των αεροπορικών τους εισιτηρίων θέλουν να έχουν περισσότεροι από τους μισούςΒρετανούς ταξιδιώτες, όπως αποκάλυψε έρευνα, που πραγματοποίησε η εταιρία YouGov σε 1.955 άτομα τον προηγούμενο […]

Τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικής κράτησης των αεροπορικών τους εισιτηρίων θέλουν να έχουν περισσότεροι από τους μισούς<...>Βρετανούς ταξιδιώτες, όπως αποκάλυψε έρευνα, που πραγματοποίησε η εταιρία YouGov σε 1.955 άτομα τον προηγούμενο μήνα, για λογαριασμό της Amadeus e-Travel.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, απεδείχθη πως το 54% των Βρετανών έχουν ως βασικό κριτήριο επιλογής αεροπορικής εταιρίας, μετά από την τιμή και το πτητικό πρόγραμμα, τη δυνατότητα κράτησης των εισιτηρίων τους ηλεκτρονικά.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τα πορίσματα της έρευνας, 1 στους 4 συμμετέχοντες δήλωσε ότι προτίθεται να αλλάξει αεροπορική εταιρία, αν του δοθεί η δυνατότητα να κάνει check-in ηλεκτρονικά πριν την άφιξη του στο αεροδρόμιο, ενώ το ένα τρίτο (35%) δήλωσε ότι θα άλλαζε αεροπορική εταιρία αν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ηλεκτρονικά είτε την θέση του, είτε το γεύμα του.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος marketing της Amadeus και Γενικός Διευθυντής του e-Travel, κ. Ian Wheeler “καθώς τα χαμηλά ναύλα έχουν γίνει πλέον νόρμα της αγοράς, οι οποιεσδήποτε επιπλέον υπηρεσίες παρέχονται από τις αεροπορικές εταιρίες στους επιβάτες, αποτελούν στοιχεία διαφοροποίησης τους από τις άλλες εταιρίες. Αυτό που επιθυμούν πλέον οι ταξιδιώτες, δεν είναι τα χαμηλά ναύλα, αλλά μια ποικιλία επιπλέον υπηρεσιών, που θα τους παρέχει τη δυνατότητα επιλογών, προκειμένου ο έλεγχος του ταξιδιού τους να είναι στο χέρι τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024