Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣε εκδήλωση για την ανάπτυξη των Κυθήρων παρευρέθη ο Λιάσκος

Σε εκδήλωση για την ανάπτυξη των Κυθήρων παρευρέθη ο Λιάσκος

Τη σημασία που δίδεται στη σύνδεση του τουρισμού με το περιβάλλον και τον πολιτισμό, στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης νέας τουριστικής πολιτικής, τόνισε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για την ανάπτυξη των Κυθήρων, που πραγματοποιήθηκε προχτές, Κυριακή 26 Ιουνίου 2005, στο νησί, με πρωτοβουλία της…

Τη σημασία που δίδεται στη σύνδεση του τουρισμού με το περιβάλλον και τον πολιτισμό, στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης νέας τουριστικής πολιτικής,<...>τόνισε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για την ανάπτυξη των Κυθήρων, που πραγματοποιήθηκε προχτές, Κυριακή 26 Ιουνίου 2005, στο νησί, με πρωτοβουλία της Ένωσης Νεολαίας Κυθήρων `Πορφυρίς` και της Πολιτιστικής Εταιρίας Κυθήρων.

Ο κ. Λιάσκος υπογράμμισε, ότι “οι έννοιες αυτές, δηλαδή ο τουρισμός, ο πολιτισμός και το περιβάλλον είναι αλληλένδετες και αποτελούν τρεις βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η νέα τουριστική πολιτική”.

“Με τα νέα μέτρα και τις πολιτικές που προωθούνται”, σημείωσε ο κ. Λιάσκος, “δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εναρμόνιση του τουρισμού με το περιβάλλον και στην ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων κάθε περιοχής, ώστε ο τουρισμός να αποκτήσει `ταυτότητα` και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανά περιοχή της Ελλάδος, που θα τον διαφοροποιούν και θα προσδίδουν ποιοτικά χαρακτηριστικά”.

Ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε ακόμη στη νέα διαφημιστική καμπάνια, στη φιλοσοφία και τους στόχους της, ενώ παράλληλα μίλησε για τις άμεσες προτεραιότητες που έχουν τεθεί στο θέμα της ανάπτυξης και του εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024