Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ πρώτη μεταολυμπιακή διαφήμιση από την Choose Media

Η πρώτη μεταολυμπιακή διαφήμιση από την Choose Media

Η `Choose Media` που διαχειρίζεται τον ηλεκτρονικό κόμβο `Choose Greece` έκανε πρόσφατα την πρώτη ολοσέλιδη μεταολυμπιακή διαφήμιση στην Γερμανία. Στόχος της κίνησης αυτής ήταν να ευχαριστήσει τους Γερμανούς για τη […]

Η `Choose Media` που διαχειρίζεται τον ηλεκτρονικό κόμβο `Choose Greece` έκανε πρόσφατα την πρώτη ολοσέλιδη μεταολυμπιακή διαφήμιση στην Γερμανία. Στόχος της κίνησης αυτής ήταν να ευχαριστήσει τους Γερμανούς για τη συμμετοχή τους στους Αγώνες και να υπενθυμίσει πόσα μετάλλια έλαβε η χώρα στην κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση.

Η `Choose Media` με ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα `Bild` του Μονάχου το Σάββατο 6 Νοεμβρίου με φόντο τα ελληνικά χρώματα (γαλάζιο και λευκό) παρουσίασε όλα τα ονόματα των ολυμπιονικών και των παραολυμπιακών αθλητών, που πήραν μετάλλια και έκαναν περήφανη τη Γερμανία στους Αγώνες. Η πρωτοπόρα αυτή κίνηση στόχο έχει να εδραιώσει τις μεταολυμπιακές σχέσεις των δύο χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024