Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟι 28 υποψήφιες Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2009 στον νομάρχη Π. Ψωμιάδη
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Οι 28 υποψήφιες Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2009 στον νομάρχη Π. Ψωμιάδη

“Σήμερα η Νομαρχία μας έγινε πιο όμορφη, ανοίγοντας την αγκαλιά της να υποδεχθεί 28 καλλονές απ’όλο τον κόσμο”, είπε ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, καλωσορίζοντας χθες το μεσημέρι, στους κήπους της […]

“Σήμερα η Νομαρχία μας έγινε πιο όμορφη, ανοίγοντας την αγκαλιά της να υποδεχθεί 28 καλλονές απ’όλο τον κόσμο”, είπε ο νομάρχης<...> Παναγιώτης Ψωμιάδης, καλωσορίζοντας χθες το μεσημέρι, στους κήπους της Νομαρχίας, τις υποψήφιες φιναλίστ στον διεθνή διαγωνισμό “Save Water” για την ανάδειξη της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2009, οι οποίες τον επισκέφθηκαν με αφορμή τη διοργάνωση του τελικού του διαγωνισμού στο Hyatt Regency Casino της Θεσσαλονίκης στις 15 Ιουλίου 2009.

“Η ομορφιά σημαίνει δύναμη, κατάκτηση της κοινωνίας και του κόσμου”, τόνισε ο νομάρχης, ο οποίος υπογράμμισε την ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης του διαγωνισμού ομορφιάς, αφού “τα έσοδα, αλλά και το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, είναι αφιερωμένα στο περιβάλλον και, συγκεκριμένα, στην εκστρατεία για την εξοικονόμηση του νερού”.

Απευθυνόμενος προς τις υποψήφιες φιναλίστ, ο νομάρχης τις ευχαρίστησε για την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και στη Νομαρχία, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ακόμη, ευχαρίστησε τους χορηγούς, καθώς επίσης τις ξένες πρεσβείες και τα προξενεία για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Γιώργος Κουτούλιας ευχαρίστησε το Νομάρχη για τη φιλοξενία και εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή της Miss FYROM στο διαγωνισμό. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο νομάρχης χάρισε στις 28 διαγωνιζόμενες αναμνηστικά με τα σύμβολα της πόλης. Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενες επισκέφθηκαν το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, κατά την έναρξη της σημερινής του συνεδρίασης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024