Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠ. Ψωμιάδης: Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη έρχονται επιτέλους πιο κοντά με τη νέα γραμμή της Turkish Airlines
Δήλωση για τη νέα αεροπορική σύνδεση Θεσσλονίκης - Κωνσταντινούπολης

Π. Ψωμιάδης: Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη έρχονται επιτέλους πιο κοντά με τη νέα γραμμή της Turkish Airlines

Σχετικά με την έναρξη της νέας αεροπορικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης από τις Τουρκικές Αερογραμμές, που εγκαινιάστηκε στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη […]

Σχετικά με την έναρξη της νέας αεροπορικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης από τις Τουρκικές Αερογραμμές, που εγκαινιάστηκε<...> στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

<>i>”Καλωσορίσαμε σήμερα την παρθενική απευθείας πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη δικαίωση των συνεπών προσπαθειών, που έχουμε καταβάλει εδώ και πολλά χρόνια, για να άρουμε το συγκοινωνιακό αποκλεισμό της Θεσσαλονίκης, έναν αποκλεισμό που δεν ταιριάζει σε μια πόλη που φιλοδοξεί να καταστεί πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα τους Τούρκους φίλους μας, με τους οποίους μας συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας, καθώς είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Χάρη στην απευθείας πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών, η Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη έρχονται επιτέλους πιο κοντά.

Ελπίζουμε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να τονώσει περαιτέρω την επιχειρηματική και τουριστική κίνηση από και προς την Κεντρική Μακεδονία και ευχόμαστε η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια να βρει μιμητές και προς άλλους προορισμούς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024