Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤη διεύρυνση της ευρωπαϊκής αεροπορικής αγοράς στις χώρες της Ινδίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Χιλής εξετάζει η Ε.Ε.

Τη διεύρυνση της ευρωπαϊκής αεροπορικής αγοράς στις χώρες της Ινδίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Χιλής εξετάζει η Ε.Ε.

Τη διεύρυνση της ευρωπαϊκής αεροπορικής αγοράς στις χώρες της Ινδίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Χιλήςεξετάζει σοβαρά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία πρότεινε προχτές, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2005, από τις Βρυξέλλες […]

Τη διεύρυνση της ευρωπαϊκής αεροπορικής αγοράς στις χώρες της Ινδίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Χιλής<...>εξετάζει σοβαρά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία πρότεινε προχτές, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2005, από τις Βρυξέλλες την απελευθέρωση των αερομεταφορών μεταξύ των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των προαναφερθέντων χωρών.

Όπως τόνισαν οι επίτροποι της Κομισιόν, “τυχόν άνοιγμα της αεροπορικής αγοράς με τις συγκεκριμένες χώρες θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για την ευρωπαϊκή βιομηχανία”, αλλά από την άλλη “ταυτόχρονα με το άνοιγμα, πρέπει να εξασφαλιστούν και ίσοι όροι ανταγωνισμού με τις εν λόγω χώρες”.

Να υπενθυμιστεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαπραγματεύεται εδώ και δύο χρόνια ανάλογη συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που έχει ονομαστεί `open skies`, ενώ η Κομισιόν προτίθεται σύντομα να ξεκινήσει σχετικές συνομιλίες με την Κίνα και τη Ρωσία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024