Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών

Νέα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών

Ρεπορτάζ για τις ανεγέρσεις και ανακαινίσεις των ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών έκανε η εκπομπή Business & Travel, σύμφωνα με το οποίο η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων (ΕΟΑ) κατασκευάζει ξενοδοχείο. […]

Ρεπορτάζ για τις ανεγέρσεις και ανακαινίσεις των ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών έκανε η εκπομπή Business & Travel, σύμφωνα με το οποίο η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων<...> (ΕΟΑ) κατασκευάζει ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το φάκελο που κατέθεσε στον ΕΟΤ προκειμένου να αναλάβει τις προβλεπόμενες άδειες ανέγερσης, πρόκειται για πολυτελή μονάδα 80 κλινών, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, πλησίον των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο φάκελο, η μονάδα θα κατασκευαστεί με προκατασκευασμένα δομικά μέρη, ούτως ώστε η ολοκλήρωσή της να επιτευχθεί σε βραχύ χρονικό διάστημα και φυσικά πριν από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ίδιο ρεπορτάζ του Χάρη Ντιγριντάκη, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού δέχονται και νέους φακέλους για την ανέγερση ξενοδοχείων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή νέας μονάδας 36 κλινών επί της οδού Αχαρνών, ενώ έχουν κατατεθεί και 2 ακόμα προτάσεις για εκσυγχρονισμούς. Η πρώτη αφορά στο ξενοδοχείο “Ιλίσια” στην ομώνυμη περιοχή και η δεύτερη σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Γλυφάδα.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες πωλήθηκε το ξενοδοχείο “Αρκαδία” στο κέντρο της Αθήνας, ενώ επινοικιάστηκε στην αλυσίδα Smart Hotels και εκσυγχρονίζεται το 55 δωματίων ξενοδοχείο “Δελφοί” στην οδό Πειραιώς – που είναι στην ιδιοκτησία της κ. Λένας Καψή. Ακολούθως, το ξενοδοχείο “El Greco” της οδού Αθηνάς “πέρασε” στον πλήρη έλεγχο του ομίλου Ν. Δασκαλαντωντάκη, ενώ προς πώληση “οδεύει” και το ξενοδοχείο “Odeon”.

Είναι κοινός τόπος ότι η δυνατότητα φιλοξενίας της πρωτεύουσας αναβαθμίζεται ριζικά εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ, σύμφωνα με τους ειδικούς και όπως επισημαίνεται από την έρευνα της εκπομπής του G.B.C., πρόκειται για το νέο ξενοδοχειακό χάρτη των Αθηνών, που αποτελεί παρακαταθήκη, ώστε να αναγορευθεί σύντομα η πρωτεύουσα σε ένα πραγματικά ελκυστικό προορισμό.

Την ίδια ώρα, για τα τέλη του φθινοπώρου προσδιορίζεται η έναρξη λειτουργίας του υπερπολυτελούς “King George” στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ προχωρούν και οι επεκτάσεις των ξενοδοχείων “Ηλέκτρα” (100 κλίνες), “Ledra Marriott” (147 κλίνες), “Hilton” (113 κλίνες) και “Grand Resort Lagonisi” (245 κλίνες). Μεταξύ άλλων, βρίσκονται σε φάση κατασκευής η Α` κατηγορίας μονάδα “Θεοξενία” στον Πειραιά (121 κλίνες) και άλλη με την ίδια επωνυμία στην Κηφισιά (20 κλίνες).

Ταυτόχρονα, αναγείρεται στην Ελευσίνα ξενοδοχείο 197 κλινών από τον επιχειρηματία κ. Ηλία Καλιάντα, ενώ η κυπριακών συμφερόντων εταιρεία Muskita Hotels επαναλειτουργεί σύντομα το 252 κρεβατιών ξενοδοχείο “Μάρμαρα” στην Πλατεία Κάνιγγος. Τέλος στην περιοχή της Εκάλης, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Βαρδής Α.Ε. κατασκευάζουν 3 Boutique ξενοδοχεία 15 κλινών έκαστο, ενώ στην ίδια περιοχή η κα. Τζίνα Μαμιδάκη προετοιμάζει την έναρξη λειτουργίας de lux Boutique μονάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024