Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Lindian Village Beach Resort ανοίγει τις πύλες του στη Ρόδο
Ξενοδοχεία

Το Lindian Village Beach Resort ανοίγει τις πύλες του στη Ρόδο

Το Lindian Village Beach Resort Rhodes διαθέτει 188 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με φιλόξενο μινιμαλιστικό ντιζάιν «boho».

Το Lindian Village Beach Resort Rhodes άνοιξε τις πόρτες του προς τους επισκέπτες. Κοντά στη γραφική πόλη της Λίνδου, το ξενοδοχείο αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο του Curio Collection by Hilton.

Το Lindian Village Beach Resort Rhodes διαθέτει 188 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με φιλόξενο μινιμαλιστικό ντιζάιν «boho». Οι γήινες αποχρώσεις και οι φυσικές υφές δημιουργούν αρμονία μεταξύ της φύσης και του εξωτερικού. Κάθε σουίτα διαθέτει είτε ιδιωτική πισίνα, είτε βεράντα, είτε τζακούζι για μια πρόσθετη πινελιά πολυτέλειας.

Εμπνευσμένο από την κοντινή κοιλάδα των πεταλούδων, ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αποτίνει φόρο τιμής στο θέμα της «μεταμόρφωσης» και στο ζωντανό μοτίβο της Panaxia Quadripunctaria.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, πισίνες γλυκού νερού, οκτώ εστιατόρια και μπαρ, σπα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, πολλές εμπειρίες και ένα παιδικό κλαμπ για την απόλυτη απόδραση τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

Ο David Kelly, Senior vice President, Continental Europe, Hilton, δήλωσε: «Το Lindian Village Beach Resort Rhodes είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο αναπτυσσόμενο ελληνικό χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων Curio Collection by Hilton, ενώνοντας τα πρόσφατα ανοιχτά Sea Breeze Santorini Beach Resort και The Royal Senses Resort & Spa Κρήτη. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Zetland Capital και την εταιρεία διαχείρισης, SWOT Hospitality, στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουμε αυτό το εκπληκτικό θέρετρο στους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο. Σε μια ιδιωτική παραλία με θέα στο αστραφτερό Αιγαίο Πέλαγος, το Lindian Village Beach Resort Rhodes είναι ο τέλειος απομονωμένος προορισμός για περίεργους ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το ελληνικό νησί.»

Ο Ahmed Hamdani, ιδρυτής και επικεφαλής επενδύσεων της Zetland Capital, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε μια νέα εποχή για το Lindian Village Beach Resort Rhodes, το οποίο τώρα παρουσιάζεται ως μέρος της συλλογής Curio από την Hilton. Μετά από σημαντική ανακαίνιση και προσεκτικά σχεδιασμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε αυτό το μοναδικό και εντυπωσιακό παραθαλάσσιο θέρετρο στο όμορφο νησί της Ρόδου. Αυτό το έργο στηρίζει την επενδυτική μας στρατηγική για να επενδύσουμε σε ξενοδοχεία με καλή τοποθεσία σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και να συνεργαστούμε με ισχυρούς εταίρους, όπως η Hilton και η SWOT Hospitality».

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, πρόεδρος και ένας από τους βασικούς μετόχους της SWOT Hospitality, εταιρείας διαχείρισης του θερέτρου, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Lindian Village Beach Resort Rhodes, ανοίγοντας τις πόρτες του ως Curio Collection by Hilton. Πιστοί στο όραμά μας να εξυψώσουμε τη σκηνή της φιλοξενίας της Ελλάδας με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες κορυφαίας κατηγορίας μέσω ισχυρών συνεργασιών με διεθνή κεφάλαια και καθιερωμένες επωνυμίες, συνεργαστήκαμε με την Zetland Capital και το Hilton για την ανακαίνιση και την επανατοποθέτηση αυτού του όμορφου θερέτρου.»

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024