Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Wyndham Hotels & Resorts εγκαινιάζει νέο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη
Ξενοδοχεία

Η Wyndham Hotels & Resorts εγκαινιάζει νέο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη

Το Istanbul New Airport Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο Trademark Collection by Wyndham στην Τουρκία.

Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Istanbul New Airport Hotel, 68 δωματίων, του πρώτου του ξενοδοχείου Trademark Collection by Wyndham στην Τουρκία. Το ξενοδοχείο που άνοιξε πρόσφατα προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της Wyndham στην Τουρκία, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 95 ξενοδοχεία, ενώ 20 ακόμα αναμένεται να λειτουργήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η Trademark Collection της Wyndham έχει σχεδιαστεί για ταξιδιώτες που αναζητούν ξεχωριστά καταλύματα σε περιζήτητους προορισμούς, με κάθε ξενοδοχείο να διατηρεί τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Η μάρκα απευθύνεται σε ανεξάρτητους ιδιοκτήτες που θέλουν να αξιοποιήσουν την εμπειρία της Wyndham παράλληλα με τις παγκόσμιες δυνατότητες μάρκετινγκ, τεχνολογίας και διανομής της. Από την κυκλοφορία του το 2017, το brand έχει πλέον περισσότερα από 185 ξενοδοχεία σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, η Αθήνα, η Βουδαπέστη και οι Βρυξέλλες.

Ο Murat Özel, Country Director της Wyndham Hotels & Resorts για την Τουρκία, δήλωσε: «Η Trademark Collection της Wyndham γιορτάζει την ατομικότητα και το μοναδικό όραμα των επιχειρηματιών που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους στη φιλοξενία, με την υποστήριξη του μεγαλύτερου franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο. Υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για ξενοδοχεία μεσαίας κλίμακας και πολυτελείας στην Τουρκία και αυτό το νέο άνοιγμα στην Κωνσταντινούπολη, μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο, ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμα της μάρκας και τη δέσμευσή μας στη συνεχή επέκτασή μας στη χώρα».

Στην ταχέως αναπτυσσόμενη συνοικία Arnavutkoy, 12χλμ. από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και με εύκολη πρόσβαση στο κοντινό εμπορικό κέντρο Mall of Istanbul και το θεματικό πάρκο Vialand, βρίσκεται το Istanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024