Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηWyndham Hotels & Resorts: Στρατηγική ανάπτυξης και αισιόδοξες προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό
Συνεντεύξεις

Wyndham Hotels & Resorts: Στρατηγική ανάπτυξης και αισιόδοξες προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό

Ο Βασίλης Θεμελίδης αποκαλύπτει τους στόχους της Wyndham για ανάπτυξη σε νέους προορισμούς στην Ελλάδα, εστιάζοντας σε αυθεντικές εμπειρίες και σύνθετη τουριστική ανάπτυξη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Τουριστικοί Διάλογοι” του TravelDailyNews Greece & Cyprus, ο Βασίλης Θεμελίδης, Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Wyndham Hotels & Resorts, μοιράστηκε σημαντικές πληροφορίες για τις μελλοντικές στρατηγικές και τις προοπτικές της αλυσίδας.

Με παρουσία σε περίπου 9,200 ξενοδοχεία παγκοσμίως, η Wyndham στοχεύει να επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και πέρα από τα 13 ήδη υφιστάμενα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Ο κ. Θεμελίδης τόνισε την τάση προς λιγότερο γνωστούς, αλλά όχι λιγότερο σημαντικούς προορισμούς, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν αυθεντικές και μοναδικές εμπειρίες.

Η ανάγκη για πιο σύνθετες τουριστικές αναπτύξεις που συνδυάζουν ξενοδοχεία και τουριστικές κατοικίες αναδεικνύεται, καθώς η διεύρυνση των αεροπορικών πτήσεων και η προσβασιμότητα σε πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες ανοίγει νέους δρόμους για την τουριστική ανάπτυξη.

Όσον αφορά τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, ο κ. Θεμελίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος. Τα μηνύματα για το 2024 είναι ευοίωνα, παρά τους πολέμους στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, αυξάνεται το ενδιαφέρον για επενδύσεις σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς, ενώ είναι ανάγκη να αναπτυχθούν περαιτέρω και οι ορεινοί προορισμοί της χώρας μας για τουρισμό όλο το χρόνο.

Η εταιρεία προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν δυναμικό και καλά εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό στον τομέα του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024