Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSINGULAR HOTEL SYSTEM

SINGULAR HOTEL SYSTEM

Προηγμένη λύση για την αυτοματοποίηση ξενοδοχειακών μονάδων

Η εφαρμογή Singular Hotel System είναι η πιο σύγχρονη και προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση των μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας μας. Με συμπυκνωμένη την τεχνογνωσία του ομίλου Delta Singular, το Singular Hotel System σχεδιάστηκε εξ αρχής και εξ ολοκλήρου «μέσα» στα ξενοδοχεία. Γι’ αυτό και είναι άριστα προσαρμοσμένο στις καθημερινές συνθήκες λειτουργίας τους και ταιριάζει απόλυτα στο Ελληνικό ξενοδοχειακό περιβάλλον. Λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες του σύγχρονου ξενοδοχείου, το Singular Hotel System δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο, απαραίτητο για την Ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.

Ο βασικός στόχος του Singular Hotel System είναι η άμεση, εύκολη και ολοκληρωμένη υποστήριξη των αναγκών αυτής της αγοράς με απώτερο βέβαια σκοπό, την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Είναι μία ολοκληρωμένη, δυναμική και πλήρως παραμετρική εφαρμογή, η οποία, παρά το σχετικά χαμηλό κόστος της, προσαρμόζεται εύκολα στις ειδικές ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής μονάδας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ιδιαιτερότητές της.

Με έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο αρχικής δημιουργίας του ειδικού περιβάλλοντος λειτουργίας κάθε ξενοδοχείου (setup), το Singular Hotel System ελαχιστοποιεί τον χρόνο της εγκατάστασης και εκπαίδευσης, επιτυγχάνοντας την γρηγορότερη δυνατή έναρξη της χρήσης του κάτω από πραγματικές συνθήκες. Εξυπηρετώντας τις ιδιαιτερότητες του κλάδου (εποχικό, μη μόνιμο και εναλλασσόμενο προσωπικό), το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο στην κατανόηση και χρήση, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις στον Τουριστικό τομέα. Η απόλυτη ομοιομορφία του user interface μεταξύ όλων των υποσυστημάτων και η δυνατότητα επιλογής γλώσσας λειτουργίας (Ελληνικά, Αγγλικά κλπ.) ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη, καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό σε κάθε θέση εργασίας. Επιπλέον, το Singular Hotel System υποστηρίζει και δεύτερο, εφεδρικό σετ εκπαιδευτικών αρχείων (training database) που περιέχει πραγματικά δεδομένα του κάθε ξενοδοχείου, έτσι ώστε να είναι δυνατή η γρήγορη και αποτελεσματική εκπαίδευση και εξοικείωση του προσωπικού που μελλοντικά πρόκειται να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

Το Singular Hotel System παρακολουθεί ενιαία όλα τα τμήματά του ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας μία μόνο βάση δεδομένων, εξασφαλίζοντας έτσι συντονισμένο και αποτελεσματικότερο τρόπο παρακολούθησης, μείωση του κόστους λειτουργίας, συνολική παρακολούθηση των διαφόρων λογαριασμών των πελατών, ορθότερη επιλογή στρατηγικής και γρήγορη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Επιπλέον, παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο (real-time) όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση συγκεντρωτική και αναλυτική πληροφόρηση. Ένας μεγάλος αριθμός από εκτυπώσεις και αναφορές (reports) με στατιστικά και ιστορικά στοιχεία βοηθούν αποτελεσματικά στην εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων που αφορούν στο management και στην ορθολογικότερη αξιοποίηση των πόρων (ανθρωπίνων και παγίων) της ξενοδοχειακής μονάδας. Οι αναφορές αυτές έχουν τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης, επεξεργασίας και μεταφοράς στοιχείων σε άλλες εφαρμογές (όπως εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου).

Το Singular Hotel System διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός επώνυμου, εγγυημένου και αξιόπιστου προϊόντος. Διατίθεται πανελλαδικά , με ολοκληρωμένη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο μέσω του ποιοτικού και εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της Singular Software.Tο προϊόν είναι πλήρως συμμορφωμένο με την εκάστοτε Ελληνική νομοθεσία, υφίσταται διαρκώς βελτιώσεις και αναβαθμίσεις και συνεργάζεται αρμονικά με όλες τις εφαρμογές της πλούσιας γκάμας προϊόντων του ομίλου Delta Singular για την κάλυψη των λογιστικών και λοιπών μηχανογραφικών αναγκών (π.χ. ωρομέτρηση – μισθοδοσία κλπ.) του ξενοδοχείου.

Tο Singular Hotel System είναι μια επένδυση με βέλτιστο κόστος απόκτησης και χρήσης. Δεδομένης της διαφορετικής πολιτικής και των ιδιαίτερων αναγκών κάθε ξενοδοχείου, το Singular Hotel System διατίθεται σε δύο εκδόσεις: την κύρια και τη βασική (Base). Με την κύρια έκδοση του Singular Hotel System παρακολουθείται ολόκληρο το φάσμα των λειτουργιών ενός ξενοδοχείου (Front office, Point of Sales, Food & Beverage, Sales & Catering, Interfaces). Η έκδοση Base ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και ενσωματώνει την ίδια τεχνογνωσία με την κύρια έκδοση. Προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες ανάγκες μικρότερων ξενοδοχείων που απαιτούν πλήρη απλοποίηση των λειτουργιών τους. Παρακολουθεί πλήρως το Front Office με δυνατότητα σύνδεσης μέχρι 2 POS και διαθέτει σύνδεση (interface) με το τηλεφωνικό κέντρο του ξενοδοχείου.

Και οι δύο εκδόσεις του προϊόντος διατίθενται αποκλειστικά από την Singular Software, μέλος του ομίλου Delta Singular, μέσω εξουσιοδοτημένου δικτύου αντιπροσώπων.

Στοιχεία Eπικοινωνίας:
Τηλ. 2106495700
fax.2106495740
www.deltasingular.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024