Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠέρασαν τον έλεγχο τα δικαιολογητικά εταιρίας για τη Μαρίνα της Ρόδου

Πέρασαν τον έλεγχο τα δικαιολογητικά εταιρίας για τη Μαρίνα της Ρόδου

Μετά από πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις, τα δικαιολογητικά, που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Αξιολόγησης εταιρία για τη Μαρίνα της Ρόδου,πέρασαν τελικά μόλις προχτές, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, τον έλεγχο, χωρίς […]

Μετά από πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις, τα δικαιολογητικά, που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Αξιολόγησης εταιρία για τη Μαρίνα της Ρόδου,<...>πέρασαν τελικά μόλις προχτές, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, τον έλεγχο, χωρίς ευτυχώς κάποιο κώλυμα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Ροδιακή`.

Από την Επιτροπή συνέταξαν ένα έγγραφο με το οποίο ζητούν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία έτσι ώστε να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής. Μόλις ελεγχθούν και τα στοιχεία αυτά, η Επιτροπή θα αποφανθεί. Παρόλο που πρόκειται για μία εξονυχιστική διαδικασία, εφόσον τα δικαιολογητικά περάσουν τον έλεγχο και δεν βρεθούν κενά, η Επιτροπή αναμένεται να αποφανθεί θετικά που είναι η δεύτερη φάση της διαδικασίας.

Από εκεί και πέρα η διαδικασία περνά στην τρίτη φάση της, που είναι η κατάθεση και ο έλεγχος των τεχνικών στοιχείων του έργου και στη συνέχεια πια στην τέταρτη φάση, που είναι να κατατεθεί η οικονομική προσφορά. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν παρουσιασθεί κάποιο κώλυμα, η προσφορά τέλος πάει στο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024