Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςABTA: Μεγάλες προσπάθειες για να πεισθούν οι Βρετανοί να συνεχίσουν να ταξιδεύουν

ABTA: Μεγάλες προσπάθειες για να πεισθούν οι Βρετανοί να συνεχίσουν να ταξιδεύουν

Η ABTA, Association of British Travel Agents, στο πρόσφατο συνέδριο της που πραγματοποιήθηκε στην Λισσαβόνα της Πορτογαλίας, ανακοίνωσε ότι μελετά την επιχορήγηση διαφημιστικών προσπαθειών ύψους 1 εκατ. λιρών Αγγλίας με […]

Η ABTA<.>, Association of British Travel Agents, στο πρόσφατο συνέδριο της που πραγματοποιήθηκε στην Λισσαβόνα της Πορτογαλίας, ανακοίνωσε ότι μελετά<...> την επιχορήγηση διαφημιστικών προσπαθειών ύψους 1 εκατ. λιρών Αγγλίας με στόχο να πείσει τους Βρετανούς να συνεχίσουν να ταξιδεύουν και να κάνουν κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2002. Η Βρετανική αγορά έχει 'παγώσει' μετά τα γεγονότα της 11η Σεπτεμβρίου, και χρειάζονται να γίνουν μεγάλες προσπάθειες για την ανάκαμψη των τουριστικών κινήσεων.

Ο πρόεδρος της ΑΒΤΑ κ. Stephen Bath ανακοίνωσε ότι η “πιο σπουδαία κίνηση που πρέπει να κάνει αυτή την στιγμή η ΑΒΤΑ είναι να υποστηρίξει τους πράκτορες. Στο κοντινό μέλλον θα υπάρξει αβεβαιότητα και η ΑΒΤΑ πρέπει, παρόλο που δεν έχει πολλά χρηματικά αποθέματα, να βοηθήσει”.

Ήδη έχουν ξοδευθεί περίπου 50.000 λίρες Αγγλίας σε προωθητικές κινήσεις, και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΒΤΑ θα πρέπει να συμφωνήσει στην αποταμίευση χρημάτων από διάφορα αποθεματικά που υπάρχουν για έκτακτες καταστάσεις, ακόμα και από τον προϋπολογισμό του επόμενου χρόνου. Η γενικός διευθυντής της ΑΒΤΑ κ. Ian Reynolds “με βάση τον κανονικό μας προϋπολογισμό, δεν μπορούμε να διαθέσουμε 1 εκατ. λίρες Αγγλίας, αλλά αν το διοικητικό συμβούλιο νομίζει ότι πρέπει να διαθέσουμε αυτό το ποσό, θα προσπαθήσουμε να το συγκεντρώσουμε από αποθεματικά. Η γενική αίσθηση από το συνέδριο είναι ότι πρέπει να τονώσουμε τους δυνητικούς τουρίστες ώστε να κάνουν κρατήσεις ακόμα και αυτή την δύσκολη στιγμή”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024