Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑλλες τέσσερις εκρήξεις σημειώθηκαν χτες στο Λονδίνο

Αλλες τέσσερις εκρήξεις σημειώθηκαν χτες στο Λονδίνο

Πίσω γύρισε χτες το ρολόι για τους Λονδρέζους, αφού έπειτα από αναφορές για εκρήξεις, εκκενώθηκαν τρεις σταθμοί του μετρό,ενώ έκρηξη σημειώθηκε και σε λεωφορείο στη περιοχή Χάκνει, χωρίς ωστόσο μέχρι […]

Πίσω γύρισε χτες το ρολόι για τους Λονδρέζους, αφού έπειτα από αναφορές για εκρήξεις, εκκενώθηκαν τρεις σταθμοί του μετρό,<...>ενώ έκρηξη σημειώθηκε και σε λεωφορείο στη περιοχή Χάκνει, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Ο Αρχηγός της Σκότλαντ Γιαρντ χαρακτήρισε τα περιστατικά πολύ σημαντικά και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι σημειώθηκαν τέσσερις εκρήξεις, ενώ συμβούλεψε τους πολίτες της βρετανικής πρωτεύουσας “να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να αναφέρουν κάθε πληροφορία σχετική με τα συμβάντα”.

Από την άλλη, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για έκρηξη βόμβας με καρφιά κοντά ή μέσα στο σταθμό της Γουόρεν Στριτ, ενώ αναφορές υπάρχουν και για έναν τραυματία. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν έναν μελαψό άνδρα, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024