Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνάπτυξη του τουρισμού επιθυμεί η Ταϊβάν
Στόχος να γίνει ο τουρισμός μια ακμάζουσα τοπική βιομηχανία

Ανάπτυξη του τουρισμού επιθυμεί η Ταϊβάν

Ο πρόεδρος της Ταϊβάν Μα Γινγκ Τζεού έδωσε την εντολή σε κυβερνητικούς παράγοντες όπως ο τουρισμός πολύ σύντομα καταστεί “μία από τις έξι, συνολικά, ακμάζουσες τοπικές βιομηχανίες”, ώστε να ενδυναμωθεί […]

Ο πρόεδρος της Ταϊβάν Μα Γινγκ Τζεού έδωσε την εντολή σε κυβερνητικούς παράγοντες όπως ο τουρισμός πολύ σύντομα καταστεί<...> “μία από τις έξι, συνολικά, ακμάζουσες τοπικές βιομηχανίες”, ώστε να ενδυναμωθεί κι ο ρυθμός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. “Τώρα που η κατάσταση εξομαλύνεται και από τις δύο ακτές του «Στενού της Ταϊβάν”, τώρα που δεν έχουμε αυξημένες πολεμικές δαπάνες, ας κοιτάξουμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας, στο μέγιστο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ταϊβάν.

Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, σταδιακά, ο πρόεδρος Μα θέλει η Ταϊβάν να επιλέγεται ως «προορισμός διακοπών» των τουριστών, που μετακινούνται στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας, ιδίως των Μουσουλμάνων. Θυμίζει δε ότι η Σινκγαπούρη αλλά και το Χονγκ Κονγκ δέχονται σχεδόν 10 εκατ. τουρίστες, κάθε χρόνο, ένας αριθμός που υπερβαίνει τους τοπικούς πληθυσμούς. Ο πρόεδρος της χώρας θέλει, επίσης, σύντομα η Ταϊβάν να έχει 10 ξενοδοχεία 5 αστέρων, διεθνούς κύρους και φήμης.

Το περασμένο έτος, στην Ταϊβάν κι ενώ προδιαγραφόταν οικονομική κρίση, κατέφθασαν 3,84 εκατ. επισκέπτες. Η εξομάλυνση των σχέσεων Πεκίνου Ταϊπέϊ τα μέγιστα βοήθησε και τη διεθνή πολιτική αεροπορία, ιδίως σε καιρούς κρίσης, δεδομένου ότι από τα αεροσκάφη της εξοικονομούνται άφθονα πολύτιμα καύσιμα με τη χρησιμοποίηση του εναέριου χώρου πάνω από το “Στενό της Ταϊβάν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024