Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑναβάλλονται συνέδρια στην Κωνσταντινούπολη ακόμα και για τον Μάρτιο

Αναβάλλονται συνέδρια στην Κωνσταντινούπολη ακόμα και για τον Μάρτιο

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα αναβάλλονται ή μετατίθενται συνέδρια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Τουρκία, από τον φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος…

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα αναβάλλονται ή μετατίθενται συνέδρια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν<...> στην Τουρκία, από τον φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος. Η εφημερίδα “Χουρριέτ”, αναφέρεται εκτενώς στην μετάθεση από την Κωνσταντινούπολη στην Βιέννη, του προγραμματισμένου για τις 24 – 27 Μαρτίου, Ευρωπαϊκού Ουρολογικού Συνεδρίου.

Σημειωτέον ότι στο εν λόγω Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, αναμενόταν η συμμετοχή 6.000 περίπου ιατρών και 1.500 περίπου εκπροσώπων φαρμακευτικών εταιρειών και αποκόμιση εσόδων ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι καθοριστικό ρόλο για τη μετάθεση διαδραμάτισε η Βρετανία η οποία επέμενε στο ενδεχόμενο πραγματοποίησης νέων τρομοκρατικών ενεργειών στην Τουρκία.

Για το ίδιο θέμα, άλλη εφημερίδα της Τουρκίας τονίζει ότι η Πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας στην Τουρκία επιβάλει περιορισμούς στη χορήγηση θεώρησης διαβατηρίου (βίζας) σε Τούρκους πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα για τουριστικούς λόγους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024