Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑΒΤΑ 2002: Με συνοδεία αστυνομίας θα πηγαίνουν στο συνέδριο οι τουριστικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας

ΑΒΤΑ 2002: Με συνοδεία αστυνομίας θα πηγαίνουν στο συνέδριο οι τουριστικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας

Στο ετήσιο συνέδριο της ABTA, Association of British Travel Agents, που για το 2002 θα γίνει στο Κάιρο της Αιγύπτου, οι τουριστικοί πράκτορες θα μετακινούνται από τα ξενοδοχεία τους προς […]

Στο ετήσιο συνέδριο της ABTA<.>, Association of British Travel Agents, που για το 2002 θα γίνει στο<...> Κάιρο της Αιγύπτου, οι τουριστικοί πράκτορες θα μετακινούνται από τα ξενοδοχεία τους προς το συνεδριακό κέντρο, το οποίο απέχει 9 μίλια, με συνοδεία μηχανών της αστυνομίας. Η διαδρομή από τα ξενοδοχεία μέχρι το συνεδριακό κέντρο υπολογίζεται να είναι περίπου 30 λεπτά.

Επιβεβαιώνοντας ότι το Κάιρο θα είναι τελικά η πόλη στην οποία θα διοργανωθεί το ετήσιο συνέδριο της ABTA στις 16-19 Οκτωβρίου 2002, ο Keith Betton ανακοίνωσε ότι περιμένει περίπου 1.800 συνέδρους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν λιγότερες από 500 Λίρες Αγγλίας για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και των εξόδων εγγραφής.

Οι πτήσεις έχουν ανατεθεί στην Egyptair, η οποία έχει επιβεβαιώσει τιμή 200 Λίρες Αγγλίας. Το αποχαιρετιστήριο πάρτυ θα γίνει κοντά στις πυραμίδες, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκδρομές στην Ερυθρά Θάλασσα, κρουαζιέρα στον Νείλο, ακόμα και εκδρομή στο Λούξορ.

Όσον αφορά τα προβλήματα ασφάλειας που υπάρχουν στην χώρα, ο κ. Keith Betton δήλωσε ότι σχεδόν κάθε τουριστικός πράκτορας της Μεγάλης Βρετανίας πουλά διακοπές στην Αίγυπτο, βεβαιώνοντας τους πελάτες του ότι υπάρχει ασφάλεια, γιατί λοιπόν να φοβάται για τον εαυτό του; Όσο για το γεγονός της μεταφοράς με την συνοδεία της αστυνομίας, ο κ. Keith Betton δεν ανέφερε τίποτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024