Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚρήτη: Τουρισμός και διατροφή αντίδοτο στην ανεργία

Κρήτη: Τουρισμός και διατροφή αντίδοτο στην ανεργία

Ο τουρισμός και η κρητική διατροφή, δύνανται ν’ αποτελέσουν το αντίδοτο του νησιού στην αυξανόμενη ανεργία, σύμφωνα με την Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την απασχόληση και τις κοινωνικές υποθέσεις, […]

Ο τουρισμός και η κρητική διατροφή, δύνανται ν' αποτελέσουν το αντίδοτο του νησιού στην αυξανόμενη ανεργία, σύμφωνα με την Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση<...> για την απασχόληση και τις κοινωνικές υποθέσεις, κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Η κ. Διαμαντοπούλου που πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Κρήτη<.>, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΚΗ) και συναντήθηκε προχθές με το Προεδρείο του και με προέδρους επιμέρους σωματείων του, όπου και αναφέρθηκε σε θέματα της απασχόλησης, το οποίο και χαρακτήρισε καυτό για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που έχει θέσει σαν στόχο το 2010 η ανεργία να μην ξεπερνά το 4%.

Η ίδια, στη διάρκεια σύσκεψης, εξήρε την αναγκαιότητα του ρόλου που καλείται να παίξει το ΕΚΗ στον περιφερειακό σχεδιασμό της απασχόλησης και τόνισε ότι δεν μπορεί να σχεδιαστεί εθνική πολιτική για την απασχόληση χωρίς την συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων (Γ.Σ.Ε.Ε., ΣΕΒ, Επιμελητήρια κ.ά.).

Μετά το ΕΚΗ, η κ. Διαμαντοπούλου μετέβη στον δήμο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Κώστα Ασλάνη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024