Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΈνα εκατομμύριο επισκέπτες στο επίσημο portal της Τσεχίας

Ένα εκατομμύριο επισκέπτες στο επίσημο portal της Τσεχίας

Σύμφωνα με την ανεξάρτητη έρευνα του αριθμού επισκεπτών TOPlist το επίσημο ενημερωτικό portal για τη Δημοκρατία της Τσεχίας (www.czech.cz) απέκτησε μέχρι τα μέσα Μαϊου του 2007 ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Το […]

Σύμφωνα με την ανεξάρτητη έρευνα του αριθμού επισκεπτών TOPlist το επίσημο ενημερωτικό portal για τη Δημοκρατία της Τσεχίας (www.czech.cz) απέκτησε μέχρι τα μέσα Μαϊου του 2007 ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Το portal<...>εγκαινιάστηκε τον Αύγουστο του 2006.

Το www.czech.cz απευθύνεται σ’ όλους τους ξένους τουρίστες, επιχειρηματίες, επενδυτές, φοιτητές και άτομα που αναζητούν εργασία, δηλαδή με λίγα λόγια σ’ όλους αυτούς που για κάποιον λόγο ενδιαφέρονται για τη χώρα μας. Αποτελεί την εικονική πύλη εισόδου στη Δημοκρατία της Τσεχίας και παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για όλους τους τομείς.

Το περιεχόμενό του υπάρχει προς το παρόν στην τσεχική, γερμανική, αγγλική και γαλλική γλώσσα. Ετοιμάζεται και σε άλλες γλώσσες που θα λειτουργήσουν τους επόμενους μήνες. Η κάθε γλώσσα τη στιγμή της εκκίνησή της αριθμεί 1500 στάνταρ σελίδες και ο αριθμός αυτός κάθε μέρα αυξάνεται με την πρόσθεση της επικαιρότητας, της ειδησεογραφίας και επεξεργασίας άλλων πληροφοριών.
Στο μέλλον το www.czech.cz θα περιλαμβάνει και links για όλους τους φορείς της τσεχικής δημόσιας διοίκησης σε ξένες γλώσσες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024