Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη στη Κίνα πραγματοποιούν φορείς του Δήμου Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στη Κίνα πραγματοποιούν φορείς του Δήμου Θεσσαλονίκης

Στην Κίνα βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο, 23 Ιουλίου 2005, φορείς του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια 10ήμερης επίσκεψης,που πραγματοποιούν στη χώρα, με στόχο την προβολή της πόλης και τη προσέλκυση […]

Στην Κίνα βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο, 23 Ιουλίου 2005, φορείς του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια 10ήμερης επίσκεψης,<...>που πραγματοποιούν στη χώρα, με στόχο την προβολή της πόλης και τη προσέλκυση Κινέζων τουριστών.

Ειδικότερα, στην αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης μετέχουν με επικεφαλή το δήμαρχο, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θεόδωρος Αθανάσαρος, Ευάγγελος Δημητρίου, η δημοτική σύμβουλος κ. Κάτια Ζελομοσίδου και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Σπύρος Βούγιας, Αγάπιος Σαχίνης, Τάσος Κουράκης, καθώς και οι πρόεδροι του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ.κ. Σωτήρης Μαγόπουλος και Γιώργος Τσέντος και ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, κ. Θέμης Καρτσιώτης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της πόλης, “σταθμοί της επίσκεψης θα είναι το Πεκίνο, το Τιαντσίν, το Σέν Γιάνγκ και η Σαγκάη. Η ελληνική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τους δημάρχους των προαναφερθέντων πόλεων, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Δημάρχων Κίνας και με εκπροσώπους των κινεζικών Επιμελητηρίων και οικονομικών φορέων, ενώ το Σάββατο 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελετή αδελφοποίησης του δήμου Θεσσαλονίκης με το δήμο Σεν Γιάνγκ, καθώς και γιορτή ελληνοκινεζικής φιλίας”. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επισήμανε τέλος πως “στόχος της επίσκεψης είναι οι επαφές με οικονομικούς παράγοντες της Κίνας και η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των Κινέζων τουριστών στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Πιερία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024