Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΦεστιβάλ Τσέχικης Μπύρας στα τέλη Μαΐου στην Τσεχία
Και διεθνή Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων και Αερόστατων

Φεστιβάλ Τσέχικης Μπύρας στα τέλη Μαΐου στην Τσεχία

Από τις 22 ως τις 31 Μαΐου στην Πράγα πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της Τσεχίας. Εκείνες τις ημέρες, στην περιοχή Letnany, προσφέρονται οι καλύτερες μπύρες από 50 τσέχικες ζυθοποιίες, […]

Από τις 22 ως τις 31 Μαΐου στην Πράγα πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της Τσεχίας. Εκείνες τις ημέρες, στην περιοχή<...> Letnany, προσφέρονται οι καλύτερες μπύρες από 50 τσέχικες ζυθοποιίες, κρέατα, ορεκτικά και γλυκά της χώρας. Τριακόσιες όμορφες κοπέλες με παραδοσιακές φορεσιές σερβίρουν τις παραγγελίες σε 10.000 θέσεις, ενώ οι 8 μουσικές σκηνές θα φιλοξενούν ζωντανή μουσική. Κορυφαίοι Τσέχοι σεφ περιμένουν τους επισκέπτες να προσφέρουν νέες εμπειρίες και να τους ταξιδέψουν στον κόσμο των γεύσεων. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στην περιοχή μπορείτε να πάτε με μετρό.

Η τσέχικη μπύρα έχει μακρά παράδοση που μετρά σχεδόν χιλιετία. Μάλιστα, χαίρει τέτοιας εκτίμησης που η Τσεχία έχει την υψηλότερη κατανάλωση κατά κεφαλή με 156 λίτρα τον χρόνο. Πασίγνωστες μπύρες Τσέχικης προέλευσης είναι η Budweiser/Budvar, Pilsner Urquell, Staropramen, Zubr κ.ά.

Ακόμη, από τις 21 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου όλα τα φώτα στρέφονται στο Μπρνο. Το Ignis Brunensis είναι ένα διεθνές φεστιβάλ πυροτεχνημάτων και αερόστατων, μοναδικό στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Παγκοσμίως γνωστές εταιρείες πραγματοποιούν φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων με συνοδεία μουσικής για τέσσερις ημέρες. Συνολικά, οι παρευρισκόμενοι από τις 22:30 απολαμβάνουν καθημερινά 45 λεπτά πυροτεχνημάτων για τρεις ημέρες πέρα της αρχικής παρουσίασης. Από τις 21 έως 24 Μαΐου διοργανώνεται το Φεστιβάλ Αερόστατων. Τέλη Μαΐου πολύχρωμα και πολυσχεδή αερόστατα απ’ όλη την Ευρώπη καταφθάνουν στο Μπρνο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν μία βόλτα από τις 6-7 π.μ. και 6-8 μ.μ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024