Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΤο 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival θα γίνει στην Πιερία την Άνοιξη του 2024
Φεστιβάλ

Το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival θα γίνει στην Πιερία την Άνοιξη του 2024

  • olympos
  • Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου

Το “Olympus Adrenaline & Nature Festival” πρόκειται να διεξαχθεί την Άνοιξη του 2024 ως μία ιδιαίτερη πολυθεματική γιορτή με υπαίθριες δράσεις και βιωματικές εμπειρίες.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, μέσω του Γραφείου Τουρισμού και ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιτόχωρο, στο Κέντρο Πληροφόρησης Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου, ενημερωτική εκδήλωση για το “1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival“.

Μέσα από το φεστιβάλ θα αναδειχθεί η δυναμική των ενεργειών που γίνονται από φορείς και ιδιώτες στην Πιερία, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες παρέχουν στους επισκέπτες του νομού μια διαφορετική, αλλά πλούσια βιωματική εμπειρία τουρισμού.

Θα συμβάλει στην ανάδειξη των επιχειρήσεων της Πιερίας, των φορέων και των ομάδων τους και στην προώθηση όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων που μπορούν να λάβουν χώρα στην περιοχή, την ενημέρωση των επισκεπτών και την αύξηση της εισροής των τουριστών. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ αποβλέπουν παράλληλα και στην υποστήριξη των υπαρχουσών επιχειρήσεων αλλά και στην ενθάρρυνση νέων και στην προσέλκυση επενδύσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από τις ίδιες τις επιχειρήσεις και τους συλλόγους, να συνομιλήσουν με ειδικούς, να ζήσουν βιωματικές δραστηριότητες και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις με τοπικά προϊόντα και αγαθά βραβευμένα σε διεθνές επίπεδο.

Με αφορμή την ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του μοναδικού αυτού και πρωτότυπου φεστιβάλ η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η Πιερία, ένας τόπος με πλούσια πολιτιστική παράδοση και φυσικό κάλλος, με εναλλαγές τοπίων που σου κόβουν την ανάσα, καθίσταται ιδανική για τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων. Από τη μία ο Όλυμπος, το μυθικό βουνό, και από την άλλη μία ακτογραμμή χιλιομέτρων και η καταγάλανη θάλασσα διαμορφώνουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων στην περιοχή μας, τις οποίες μέσα από αυτό το φεστιβάλ θα μπορέσουν όλοι να γνωρίσουν και να απολαύσουν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024