Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ ABTA θα αποζημιώσει τους πελάτες της Travelscene

Η ABTA θα αποζημιώσει τους πελάτες της Travelscene

Η Ένωση Βρετανών Τουριστικών Γραφείων (ABTA) ανακάλεσε τη δήλωση, που είχε κάνει την προηγούμενη βδομάδα στο TravelMole και ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει τους πελάτες του Travelscene, που είχαν κάνει κράτηση […]

Η Ένωση Βρετανών Τουριστικών Γραφείων (ABTA) ανακάλεσε τη δήλωση, που είχε κάνει την προηγούμενη βδομάδα στο TravelMole και ανακοίνωσε ότι<...> θα αποζημιώσει τους πελάτες του Travelscene, που είχαν κάνει κράτηση μέσω του Citybedz, αν και δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει.

Ο εκπρόσωπος του ABTA δήλωσε στο TravelMole ότι “δεν αναιρούμε τις προηγούμενες δηλώσεις μας, αλλά θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο ότι σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι νόμιζαν ότι κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους μέσω θυγατρικής εταιρίας της ABTA”. Και συνέχισε ότι “αυτή η σύγχυση δημιουργήθηκε στον κόσμο, επειδή η Travelscene πουλούσε ως κύριο προϊόν στο διαφημιστικό της φυλλάδιο ανασφάλιστα πακέτα διακοπών”. Ενώ τονίζει ότι “είπαμε στη Travelscene να αλλάξει και να κάνει ένα καινούργιο τελείως διαφορετικό φυλλάδιο, γιατί το υπάρχον με το λογότυπο της ABTA στην μπροστινή σελίδα μπερδεύει τον κόσμο”.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι “δημιουργήθηκαν επιπλέον προβλήματα γιατί οι πελάτες δεν πλήρωναν τιμολόγιο στην εταιρία Citybedz, αλλά στο Travelscene Group. Έτσι, οι πελάτες που έκαναν κρατήσεις μέσω του internet, δεν θα αποζημιωθούν”. Ενώ επισημαίνει ότι “αν κάποιος καταφέρει να αποδείξει ότι επηρεάστηκε για την συγκεκριμένη κράτηση, επειδή νόμιζε ότι συνεργαζόταν με κάποιο μέλος της ABTA, τότε θα το συζητήσουμε εκτενέστερα το θέμα”.

Το θέμα της χρεοκοπίας της Travelscene καθυστέρησε και την ABTA από την εκλογή του προέδρου της. Υποψήφιοι είναι οι κ. MacPherson, Steven Freudmann, Martin Wellings και John Dellaway. Οι ψήφοι θα μετρηθούν και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η χρεοκοπία της Travelscene ήταν η αιτία παραίτησης του τέως προέδρου της ABTA κ. John Harding ο οποίος ήταν διευθυντής πωλήσεων στην εν λόγω εταιρία στην οποία εργαζόταν για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο κ. Harding είχε εκλεγεί πρόεδρος της ABTA τον Μάιο του 2003.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024