Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΙσραήλ: Απλούστευση των διαδικασιών έκδοσης βίζα για Ρώσους τουρίστες

Ισραήλ: Απλούστευση των διαδικασιών έκδοσης βίζα για Ρώσους τουρίστες

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για την παραλαβή βίζας μπορούν τώρα να καταθέσουν Ρώσοι πολίτες, που επιθυμούν να επισκεφτούν το Ισραήλ, έπειτααπό μια επιτυχημένη πιλοτική περίοδο εφαρμογής, με απώτερο στόχο την απλούστευση των […]

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για την παραλαβή βίζας μπορούν τώρα να καταθέσουν Ρώσοι πολίτες, που επιθυμούν να επισκεφτούν το Ισραήλ, έπειτα<...>από μια επιτυχημένη πιλοτική περίοδο εφαρμογής, με απώτερο στόχο την απλούστευση των διαδικασιών έκδοσης βίζας, αλλά και την εξοικονόμηση χρόνου.

Το μόνο που καλούνται να κάνουν οι Ρώσοι τουρίστες είναι να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική αίτηση έκδοσης βίζα και έπειτα η Πρεσβεία του Ισραήλ στη Μόσχα καλεί όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για μια συνέντευξη. Ρώσοι πολίτες που έχουν επισκεφτεί νόμιμα κατά το παρελθόν το Ισραήλ ή που έχουν ήδη στην κατοχή τους βίζα από τις Η.Π.Α. ή τις χώρες Σένγκεν (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Ιταλία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία) θα επωφεληθούν από αυτή τη νέα υπηρεσία, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Σημειώνεται ότι πέρσι ο αριθμός των Ρώσων, που επισκέφτηκαν το Ισραήλ άγγιξε τις 68.000, παρουσιάζοντας αύξηση, της τάξης του 22%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει την εφαρμογή της νέας υπηρεσίας και για άλλες χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024