Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαθησυχαστικοί οι τουριστικοί φορείς του Λονδίνου
Προσοχή στις οδηγίες των αρχών

Καθησυχαστικοί οι τουριστικοί φορείς του Λονδίνου

Νέους φόβους για πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα γέννησαν τα τελευταία περιστατικά στο κεντρικό Λονδίνο με τις τουριστικές αρχές της Βρετανίας να δηλώνουν πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την βιομηχανία. “Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν τα γεγονότα αυτά θα επηρρεάσουν ή όχι την τουριστική κίνηση του Λονδίνου” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύβουλος του Visit London…

Νέους φόβους για πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα γέννησαν τα τελευταία περιστατικά στο κεντρικό Λονδίνο με τις τουριστικές αρχές της Βρετανίας να δηλώνουν πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την βιομηχανία. “Είναι πολύ νωρίς να πούμε<...>αν τα γεγονότα αυτά θα επηρρεάσουν ή όχι την τουριστική κίνηση του Λονδίνου” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύβουλος του Visit London, κ. James Bidwell.

“Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, όσο συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας. Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας πως το Λονδίνο μπορεί να ξεπεράσει τέτοιου είδους γεγονότα. Ακόμη και μετά τον Ιούλιο του 2005, εντός λίγων μηνών οι αφίξεις τουριστών επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα, καταγράφοντας το 2006 αύξηση της τάξης του 9,4%” συμπλήρωσε ο κ. Bidwell.

Προσοχή στις οδηγίες των αρχών και ειδικά της αστυνομίας συνέστηκε στους ταξιδιώτες που σκοπεύουν να επισκεφτούν το Λονδίνο ο
Διευθύνων Σύβουλος του Visit London, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος αλλαγής των σχεδίων τους. “Απειλές όπως αυτές που αντιμετωπίζει σήμερα το Λονδίνο”, πρόσθεσε “αντιμετωπίζουν και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου, η εμπειρία του παρελθόντος έχει δείξει πως γεγονότα σαν και αυτά δεν είναι ικανά να αλλάξουν τον τρόπο ζωής των πολιτών και τα σχέδια τους για διακοπές”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024